Va ploua slab în acest weekend, iar temperaturile scad ușor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Avem parte de zile însorite în aceste zile de octombrie. Duminică, ne va atinge ușor un val de aer polar, dar ploile vor fi slabe și temperaturile vor coborî ușor.

Ce toamnă frumoasă și caldă! Astăzi (20 octombrie), s-au înregistrat la orele prânzului până la 23 de grade, în sudul țării, mai cald decât ar fi normal pentru această dată (14 – 16 grade).

Meteorologii ANM spun că și mâine va fi cald, cu valori de 20 – 23 de grade. Însă prin nordul Moldovei se vor aduna câțiva nori care vor lăsa ploi slabe. Pe seară și în timpul nopții de mâine (21 octombrie), pe arii restrânse va ploua slab în nord, centru și nord-est și izolat în rest. Vântul va sufla slab și doar la munte va prinde viteză. La București, sâmbătă (21 octombrie), vor fi în jur de 23 de grade, iar în timpul nopții 9 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Duminică, se va răcori în toate regiunile. Spre seară și noaptea, va ploua în vest și nord-vest și pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab, cu unele intensificări la munte și în Delta Dunării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 4 și 13 grade. În Capitală, sunt prognozate 19 grade la orele prânzului.

Săptămâna următoare, vremea va fi mai închisă în primele două zile. Luni (23 octombrie) va ploua în toate regiunile, iar la munte vor fi condiții de lapoviță și ninsoare. Termometrele vor arăta cel mult 18 grade (în sud), iar în timpul nopții vor fi 5 -14 grade. De marți (24 octombrie), se va încălzi de la o zi, la alta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net