Va plăti 10.000 € că le-a stricat autostrada ungurilor!

Ultima actualizare:

După ce autorităţile maghiare au decis să îl reţină, ungurii au stabilit daunele pe care le va achita şoferul pentru stricăciunile produse la autostradă.

Şoferul din Arad va fi obligat să achite statului maghiar nu mai puţin de 15.000 de euro. Ovidiu Munteanu va trebui să plătească reparaţia autostrăzii în valoare de 10.000 de euro şi alţi 5.000 de euro va trebui să achite pentru plata echipelor de intervenţie care au curăţat locul accidentului.

De asemenea, cel mai probabil, arădeanul poate fi bun de plată şi în cazul singurului supravieţuitor al tragediei, care se află în prezent, în comă, în spitalul din Szeged. Munteanu va trebui să achite şi cheltuielile medicale ale acestuia.

Reprezentanţii firmei "Transalex", pentru care Ovidiu Munteanu lucra ca şofer, spun că paguba lor se ridică la 20.000 de euro. Tirul şi marfa care o transporta a rămas deocamdată în Ungaria.

"Am înţeles că tirul a fost supus unei expertize. Şoferul transporta lemn pentru o societate din Germania. Valoarea mărfii, asigurată, era de aproximativ 20.000 €", a susţinut Maria Frăţilă, reprezentanta firmei.

În prezent, Ovidiu Munteanu se află în arest, în clinica unui penitenciar din Szeged unde a fost mutat din Spitalul Universitar după ce starea lui s-a mai îmbunătăţit.

Mai citeşte:

Ionuţ: «Doamne, nu-l lăsa pe tata să moară!»

Poveştile dramatice ale victimelor carnagiului din Ungaria

Tragedie în Ungaria: 15 români au murit într-un accident rutier - VIDEO

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net