Urs accidentat mortal de o mașină, pe DN1, în apropiere de Ploiești

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Accidentul s-a petrecut sâmbătă noapte, pe DN 1, în apropierea orașului Ploieşti, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Un urs a fost accidentat mortal, sâmbătă seară, pe DN 1, în apropierea municipiului Ploieşti, informează Agerpres. Potrivit IPJ Prahova, poliţiştii au fost sesizaţi, în jurul orei 22.00, că un autoturism condus de un bărbat pe direcţia Braşov-Ploieşti ar fi lovit un urs pe DN 1, la km 68+300, în afara localităţii Păuleşti. În urma impactului, ursul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La faţa locului au fost prezenţi reprezentanţii Gărzii de Mediu, care au ridicat animalul decedat.

Citește și:

Copiii Alinei Pușcaș, în pericol din cauza unei ursoaice! Vedeta, apel disperat către autorități: "Chiar e o ruletă rusească? Care pe care?"

Copil atacat de urs, în Covasna. Un alt urs, îndepărtat cu arma dintr-o gospodărie, în Neamț. Amalia Enache, poză dezolantă cu un urs, la Vidraru

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net