”Urmașul lui Ștefan cel Mare”, din nou ”la răcoare”. Celebrul Cornel Cernoschi, prins din nou conducând o mașină neîmnatriculată și fără permis

Ultima actualizare:

    Cornel Cernoschi se plimbă cu mașina neînmatriculatăMonitorul de Suceava
Cornel Cernoschi se plimbă cu mașina neînmatriculatăMonitorul de Suceava

Cornel Cernoschi, din Dornești, bărbatul care spune că este ”urmașul lui Ștefan cel Mare” și refuză cu orice chip să se supună legilor din România a fost prins, din nou, fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate.

Bărbatul nu este la prima abatere. În trecut a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru aceleași infracțiuni. După ce a ieșit din penitenciar a continuat să conducă fără să aibă permis o mașina care, în loc de numere de înmatriculare avea o plăcuță inscripționată cu numele lui, conform Monitorul de Suceava.

Ultima oară a fost prins la volan joi, 17 iunie, în jurul orei 20.00, când un echipaj de la Secția Rurală Gălănești, aflat în supraveghere trafic pe raza satului Costișa, comuna Frătăuții, Noi, l-a observat din nou, pe drumul din sat.

Conducătorul auto s-a conformat semnalelor regulamentare de oprire. A tras pe drapta și le-a dat polițiștilor mai multe documente xerox, declarând verbal faptul că nu deține documentele originale ale sale și nici ale autoturismului pe care îl conduce.

Bărbatul are permisul de conducere anulat, iar mașina este radiată din circulație din anul 2018.

Membru în ”Organizația Suveranilor”

Suceveanul Cornel Cernoschi face parte din ”Organizația Suveranilor”, care se opune statului și legilor sale.

Cornel Cernoschi a apărut pentru prima dată în spațiul public, în urmă cu mai bine de zece ani, după ce a înaintat în în instanță o cerere prin care revendica Moldova, argumentele sale bazându-se pe cunoscutul citat din piesa ”Apus de Soare” a dramaturgului Barbu Ștefănescu Delavrancea: ”Moldova n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu este a voastră, ci a urmaşilor voştri, şi a urmaşilor urmaşilor voştri în veacul veacurilor”, conform suceava-smartpress.ro. El arăta atunci că bunica lui i-ar fi  spus că este moştenitorul lui Ştefan cel Mare, invocând  „testamentul în formă mistică” lăsat de domnitorul Moldovei.

La acea vreme, bărbatul nu a achitat taxa de timbru necesară pentru deschiderea procesului, nu că n-ar fi avut bani ci tot din  considerentul că nu se supune legilor din România.

«Urmaşul lui Ştefan cel Mare», arestat pentru 29 de zile!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net