Urmăriți US Netflix și HBO Max în România prin PureVPN, pentru doar $1.15/lună

Ultima actualizare:

Netflix este unul dintre cele mai populare canale de streaming din lume. Toată lumea știe deja acest lucru. Dar ceea ce probabil nu știți, este că versiunea Netflix disponibilă în România este diferită de cea din alte țări și din anumite puncte de vedere nu este la fel de variată ca cea disponibilă în SUA și Marea Britanie.

Povestea Netflix a început ca un canal de streaming care era disponibil doar în SUA. Acesta este motivul pentru care o mare parte din utilizatorii Netflix locuiesc în America. Inițial, s-a refuzat accesul utilizatorilor din alte țări pentru accesarea canalului însă ulterior, datorită succesului de care s-a bucurat într-un timp scurt, Netflix a fost pus la dispoziție userilor din alte zeci de țări, devenid astfel un canal disponibil în toate țările din întreaga lume. Acest lucru a contribuit la transformarea canalului popular doar pe plan local în SUA, într-unul dintre cele mai valoroase branduri din lume.Povestea Netflix a început ca un canal de streaming care era disponibil doar în SUA. Acesta este motivul pentru care o mare parte din utilizatorii Netflix locuiesc în America. Inițial, s-a refuzat accesul utilizatorilor din alte țări pentru accesarea canalului însă ulterior, datorită succesului de care s-a bucurat într-un timp scurt, Netflix a fost pus la dispoziție userilor din alte zeci de țări, devenid astfel un canal disponibil în toate țările din întreaga lume. Acest lucru a contribuit la transformarea canalului popular doar pe plan local în SUA, într-unul dintre cele mai valoroase branduri din lume.

Există o modalitate prin are puteți obține acces la cea mai mare bibliotecă Netflix disponibilă. Trebuie doar să obțineți un serviciu VPN premium care oferă acces la Netflix și puteți face acest lucru folosind PureVPN. Cu o reducere de 89% prin oferta specială disponibilă în această perioadă, tot acest plan costă doar 1,15 USD pe lună!

Accesați versiunea Netflix US și HBO Max în România urmând următorii pași:

1- Înregistrați-vă pe PureVPN și apoi instalați aplicația

2- Creați-vă un cont și apoi intrați în acesta cu datele dumneavoastră

3- Conectați-vă la serverul din US din lista de locații propusă

Deși Netflix este disponibil în majoritatea țărilor din întreaga lume, fiecare țară are o versiune diferită a popularului serviciu de streaming. Această versiune, înseamnă de fapt biblioteca de conținut pe care o partajează cu utilizatorii săi. De exemplu, în România, numărul de filme și emisiuni TV disponibibile pe versiunea autohtonă este semnificativ mai mic decât numărul de filme și emisiuni TV disponibile pe versiunea din SUA.

4- Mergeți apoi pe site-ul Netflix sau pe cel al HBO Max și bucurați-vă de streaming

5- Puteți achiziționa înregistrarea la HBO Max subscription și prin intermediul cardurilor-cadou

Deoarece filmul Wonder Woman 1984 se va lansa chiar pe data de 25 decembrie pe HBO Max, îl puteși viziona de oriunde vă aflați folosind PureVPN.

Oferte promoționale de Crăciun, disponibile acum

PureVPN pune la dispoziție chiar acum oferta special a anului. Un plan VPN care costă de obicei 657 USD este acum disponibil doar pentru 69 USD! Și întrucât este un plan de 5 ani, veți putea folosi serviciul VPN pentru anii următori, după ce achitați suma de 1,115 USD pe lună.

Reducerea de 588 USD nu este singurul beneficiu oferit. Vă veți bucura de unul dintre cele mai fiabile servicii de streaming alături de toate caracteristicile sale recunoscute.

După ce plătiți doar 69 USD, veți putea beneficia de următoarele funcții pentru următorii 5 ani:

· Acces la 7 regiuni Netflix diferite

· Acces la Disney Plus, HBO Max și la multe canale de streaming

· Acces la peste 6.500 posturi din peste 140 de țări

· Criptare end-to-end

· Anonimat complet pe web

· Acces ușor la serviciile de partajare a fișierelor

· Protecție împotriva scurgerilor Web-RTC

· Funcții precum IKS, Split-Tunneling și multe altele

Plătind o sumă mică de 1,15 USD pe lună, veți putea să vă logați în siguranță și anonim, în timp ce urmăriți, de asemenea, filmele și emisiunile TV preferate pe Netflix de oriunde doriți!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net