Urmărire ca-n filme! Poliţişti răniţi într-un accident provocat de un şofer fără permis

accident-politie-cisterna-rasturnata-drumul-hotilor-9-copy.jpg

accident politie urmarire
Maşina şoferului a lovit autospeciala Polţiei, pe care a proiectat-o într-un şanţ
foto simbol

O autospecială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a fost implicată, duminică, într-un accident rutier provocat de un bărbat fără permis de conducere, care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor. În urma accidentului, doi poliţişti au fost răniţi uşor.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Poliţiei Argeş, accidentul a avut loc în comuna Vedea, unde un echipaj de la secţia de poliţie rurală Poiana Lacului a vrut să oprească în trafic un autoturism condus de un şofer depsre care poliţiştii aveau informaţii că nu deţine permis de conducere, scrie news.ro.

Bărbatul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, motiv pentru care aceştia cu plecat cu autospeciala Poliţiei în urmărirea acestuia.

În momentul în care poliţiştii au vrut să depăşească autoturismul condus de şoferul fără permis, pentru a-i da din nou semnal să tragă pe dreapta, bărbatul a tras de volan, iar maşina sa a lovit autospeciala Polţiei, pe care a proiectat-o într-un şanţ.

Şoferul este căutat de poliţişti

Cei doi poliţişti aflaţi în maşină au fost răniţi uşor, în urma accidentului. Şoferul a fugit şi este căutat de către poliţişti, iar reprezentanţii Poliţiei Argeş spun că este doar o chestiune de timp până când va fi găsit, întrucât bărbatul este identificat.

 

loading...
Loading...