Urări pentru Băsescu din partea "ţigăncii împuţite", a "găozarului" şi a jurnalistei Corina Dragotescu

Ultima actualizare:

"Ţiganca împuţită" îi doreşte "înţelepciune

Jurnalista Andreea Pană, cea pe care în anul 2007 şeful statului a făcut-o "ţigancă împuţită", îi urează preşedintelui mai multă întelepciune.“La mulţi ani, toleranţă şi înţelepciune”, este mesajul jurnalistei, la aproape paru ani de la incidentul în care preşedintele şi-a dat frâu liber limbajului.

Totul a avut loc în 2007, când jurnalista Antena 3 l-a întrebat pe Băsescu ce procent crede că va avea scrutinul ce-l propunea pentru demiterea din funcţia de preşedinte. Enervat, şeful statului a întrebat-o dacă nu are altă treabă şi i-a smuls telefonul din mână jurnalistei, scrie ziarul Ring.

Alt jurnalist jignit de preşedintele României

Ziaristul Ovidiu Zară l-a întrebat în 2008 pe Băsescu dacă din afirmaţiile lui făcute în legătură cu Serviciul Român de informaţii se poate înţelege cu SRI nu mai are ofiţeri din fosta Securitate. Replica preşedintelui a venit într-o discuţie cu şefii SRI."Câte un găozar d-ăsta crede că ne poate întinde capcane în modul ăsta", a spus Băsescu atunci.

Pus acum să îi facă nişte urări preşedintelui, Ovidiu Zară a precizat:„Aş dori să îi spun că pe mine nu mă jignesc decât oamenii pe care îi admir. Am şi un sfat pentru el în această perioadă de criză şi vine de la Nicolae Titulescu: «Vrem să fim prietenii tuturor naţiunilor, fără excepţie, dar în treburile noastre nu primim ca stăpân decât pe noi înşine.» În plus, îi doresc să nu rămână fără slujbă aşa cum am rămas eu după ce el mi-a adresat acel epitet”.

Corina Dragostescu nu a uitat urările preşedintelui

Nici jurnalista TV Corina Dragostescu nu a scăpat de vorbele acide ale preşedintelui. Într-o emisiune în care a fost invitat, şeful statului s-a enervat pe jurnalistă şi i-a urat"de bine".“Atâta sănătate să aveţi dumneavoastră cât adevăr spuneţi", a spus el. În acea periadă, Corina tocmai ce scăpase de cancer.Azi, jurnalista nu pare să-i poarte ranchiună lui Băsescu.

“Îi urez domnului preşedinte mulţi ani sănătoşi. Îi doresc să aibă parte de toate bucuriile pe care şi le doreşte, după sufletul domniei sale, şi sper ca atunci când nu va mai fi preşedinte, ceea ce se va întâmpla în curând, să fie mai înţelept”, i-a transmis jurnalista Corina Drăgotescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net