Uraaa! A început Click!MANIA

Ultima actualizare:

    Lorena şi-ar dori să câştige o tabletă sau un telefonFoto: Sever Gheorghe
Lorena şi-ar dori să câştige o tabletă sau un telefonFoto: Sever Gheorghe

Click! vă promite o toamnă plină de premii şi surprize. Şi, ca de fiecare dată, se ţine de cuvânt. Ieri am dat startul celui mai iubit concurs din presă, iar cititorii noştri fideli s-au înghesuit la chioşcuri pentru a-şi încerca norocul. E simplu! Ai trei lozuri identice, ai câştigat.

Sorin (45 de ani) citeşte în fiecare zi Click!. “Voi, cu ştirile din ziar, îmi ţineţi de urât. E un ziar complet în care găsesc tot ce mă interesează. Mai dezbat subiectele din el cu vecinii de scară sau la muncă. Acum poate am noroc şi nimeresc şi un loz câştigător, ca să am cu ce mă lăuda”, ne-a spus râzând bucureşteanul, în timp ce dezlipea lozul de pe prima pagină a ziarului preferat. N-a fost cu noroc, dar timp de şase săptămâni cititorul nostru poate câştiga unul dintre cele peste 6.500 de premii.

Sorin dezbate subiectele din Click! cu vecinii de scară
Sorin dezbate subiectele din Click! cu vecinii de scară

Lorena cumpără zilnic Click! şi spune că tare şi-ar dori să nimerească un loz care să-i aducă un telefon sau o tabletă. “Click!MANIA are premii pentru toată lumea. Eu sunt norocoasă de fel şi sigur o să nimeresc un loz câştigător. Aş vrea o tabletă sau un telefon performant”, ne-a spus tânăra. 

Şi Gheorghe (64 de ani) a mers ieri la chioşc să cumpere ziarul. “Îl iau şi cu concurs, şi fără, că e cel mai bun de pe piaţă. Acum, dacă oi fi norocos şi iau şi un premiu, nu mă supăr”, ne-a declarat bărbatul. 

Click!MANIA ţi-a pregătit peste 6.500 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină Dacia Logan, premii în bani (300 de lei, 1.000 de lei şi 5.000 de lei), telefoane, tablete, cuptoare cu microunde, grătare şi multe alte surprize. În plus, sunt puse în joc 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din gamele Dormeo, Delimano, TopShop. 

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net