Uraa, din nou la școală! Mai sunt 47 de zile până la următoarea vacanță!

elevi-prima zi de scoala 2018.jpg

clasa-abecedare-elevi-prima zi de scoala 2018
Un nou an școlar a început astăzi, 10 septembrie, și va dura 168 de zile lucrătoare
FOTO: Click!

Emoții mari, în prima zi de școală. Cei mai marcați de această zi au fost copiii și părinții. Însă, bunicii au fost și ei mobilizați de familie ca să-i ducă și pe cei mici la grădiniță.

Orașele au fost adevărate furnicare astăzi, 10 august. Părinți, copii, profesori și bunici au plecat spre școli și grădinițe, pentru deschiderea unui nou an școlar. Cei mai dornici să își vadă colegii și pe doamna învățătoare au fost elevii din clasele mici. Toți au adus doamnelor  învățătoare și profesoare buchete de flori mai mari decât ei. Școlarii din clasele primare vor avea prima vacanță peste 47 de zile. Anul școlar care a început astăzi, 10 septembrie, va dura 167 de zile lucrătoare.

Anisia, 6 ani

eleva-clasa zero-anisia.jpg

eleva-clasa zero-anisia
Anisia: ”Nu prea am dormit toată noaptea, de emoție”
FOTO: Click!

”Nu prea am dormit toată noaptea. Am avut emoții. Voiam foarte mult să văd cum arată școala, să îmi cunosc colegii și pe doamna învățătoare. Acum, sunt bucuroasă. Trei prieteni de la grădi sunt colegi și acum, în clasa pregătitoare, iar doamna învățătoare a fost foarte drăguță. Ne-a pus coronițe pe cap pe care scrie «elev în clasa pregătitoare». Și clasa este foarte drăguță”, ne-a povestit Anisia, o boboacă de 6 ani, din clasa ”zero”, din orașul Voluntari, județul Ilfov. Pe ea a dus-o mami în prima zi de școală, iar tati l-a condus pe fratele ei, Albert care este în clasa a II-a.

Maria, aproape 9 ani

maria-eleva clasa a III-a-trupa as.jpg

maria-eleva clasa a III-a-trupa as
Maria este o mică vedetă a școlii: dansează în Trupa As, în țară și străinătate
FOTO: Click!

Și Maria s-a bucurat să se întoarcă la școală. Are aproape 9 ani și începe clasa a III-a la Școala ”Petre Ghelmez”, din sectorul 2 al Capitalei. Ea este o mică vedetă a școlii pentru că dansează în Trupa As cu care a câștigat o mulțime de medalii în turneele din țară și din străinătate.

Amalia, 9 ani

amalia-eleva-clasa III-a.jpg

amalia-eleva-clasa III-a
Amalia a fost cam somnoroasă în prima zi de școală. Se învățase să doarmă mai mult în vacanță
FOTO: Click!

Amalia a trecut în clasa a III-a și a venit la școală cam somnoroasă. În vacanța mare s-a obișnuit să doarmă mai mult. ”Sunt foarte bucuroasă că mă reîntâlnesc cu doamna învățătoare pe care o iubesc foarte mult. Mi-am revăzut colegii și abia aștept să învăț multe lucruri interesante în clasa a treia”, ne-a povestit Amalia care este elevă la o școală din sectorul 4. Elevii care învață aici au avut surpriza să vadă mai mulți agenți de la Poliția Rutieră care vor avea grijă de ei când ies de la ore.

Gemenele Bianca și Andra, 7 ani

gemenele andra bianca clasa intai.jpg

gemenele andra bianca clasa intai
Gemenele Andra și Bianca au trecut în clasa întâi
FOTO: Click!

Gemenele Andra și Bianca, de aproape 7 ani, au fost cam busumflate în prima zi de școală, din pricina aglomerației din curtea școlii. Ele au adus doamnei învățătoare buchete de flori mai mari decât ele.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1