«Ura! Ne bălăcim toată ziua la parcul acvatic»

Ultima actualizare:
Distracţia la Divertiland  începe la ora 11.00 şi  se termină la ora 20.00
Distracţia la Divertiland începe la ora 11.00 şi se termină la ora 20.00

E ziua lor, iar părinţii sunt gata să le facă toate poftele. De 1 Iunie, micuţii au parte de fel de fel de surprize. În parcuri sunt organizate petreceri, la Divertiland se pot bălăci în voie toată ziua, fără ca mama şi tata să plătească pentru ei, iar CFR transformă un tren într-un loc de joacă.

Mâine este "Ziua Copilului", un prilej de a sărbători copilăria şi de a le face cadouri micuţior noştri. Dacă vreţi să-i duceţi să se distreze, aveţi unde. Divertiland, cel mai mare parc acvatic din România, pregăteşte un program special de 1 Iunie. Princhindeii care au până în nouă ani şi o înălţime de sub 1,20 m intră gratuit.


    Distracţia la Divertiland  începe la ora 11.00 şi  se termină la ora 20.00
Distracţia la Divertiland începe la ora 11.00 şi se termină la ora 20.00

Au parte de bălăceală toată ziua, se pot da în toboganele speciale, Elephant Springs sau Hippo Pool, şi se pot juca în toate zonele dedicate lor: Rain Fortress, cu cel mai aşteptat moment, umplerea unei găleţi uriaşe cu 600 de metri cubi de apă, care se răstoarnă peste ei. Tunurile şi pistoalele de apă, duşurie sau tâşnitoarele sunt alte atracţii pentru cei mici.

Şi pentru că este o zi specială, organizatorii le pregătesc micuţilor un concurs de karaoke, picturi pe faţă, meniuri gustoase, dar şi multe alte surprize. Nici cei mari nu se vor plictisi. Au la dispoziţie 22 de tobogane, care îţi taie răsuflarea, o piscină cu valuri uriaşe, dar şi un râu pe care pot lenevi. Biletul de intrare pentru adulţi costă 80 de lei, iar copiii peste nouă ani vor plăti mâine 70 de lei. Divertiland se află la ieşirea din Capitală, pe A1, la km 13, chiar lângă Kika Militari. Bălăceală plăcută!

Ziua Copilului va fi marcată de CFR Călători, pe 1 şi 2 Iunie, prin participarea la un program educaţional dedicat celor mici. Alături de prietenii de la Holy & Molly, în Remiza de Automotoare  Bucureşti a CFR Călători, copiii au de ziua lor liber la distracţie într-un tren "Săgeata Albastră". Celebrul tren, amenajat special ca un atelier de imaginaţie şi creaţie, este locul perfect pentru copiii pasionaţi de călătorii şi tehnologie.

simeon stalpnicul png

Timp de o oră şi jumătate, micuţii devin "călători" creativi, confecţionând din materiale reciclabile diverse amintiri din călătorii imaginare. De asemenea, vor vizita bordul de comandă a trenului şi vor învăţa că acesta este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător. Călătoria începe  la ora 11.00, iar un bilet costă 65 de lei.

Virgil Ianţu, una dintre cele mai îndrăgite personalităţi de televiziune, va fi mâine, de la ora 11, alături de copiii ce vor vizita Muzeul Naţional al Satului. El a răspuns invitaţiei Labormed Alvogen de a scrie o pagină din povestea Cavalerului Eubiotic, în cadrul evenimentului "Sâmbătă de basm", ce se va desfăşura la muzeu.

simeon stalpnicul png

Virgil le va citi copiilor povestea „Ziua în care a fugit somnul" (autori: Victoria Pătraşcu, Irina Dobrescu), va acorda autografe celor mici şi va face cele mai "trăsnite" fotografii. Lui Virgil Ianţu i se va alătura Trupa Zurli, îndrăgită de copii pentru activităţile antrenante şi ingenioase în care îi implică.

Azi

Ora 10.30: Festivalul Kidex, la Romexpo, intrarea este liberăOra 15.00: "Caravana isteţilor", la Terra Park, intrarea gratuită

Mâine

Ora 10.00: Şedinţe foto, la F64 Studio, participarea este gratuităOra 10.30: "Sărbătoarea copilăriei", în Parcul Crângaşi, participarea gratuită

Duminică

Ora 11.00:  „Zilele Copilăriei Noastre", Parcul Grădina Icoanei, intrarea liberăOra 11.00: Conferinţe pentru copii cu păpuşile "Muppets", Muzeul Antipa, intrarea gratuită

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net