UPDATE Un şef de la Poliţia Rutieră a fost prins cu permis auto fals

CLIIMA20140402_0037_1.jpg

Poliţistul a fost depistat după ce a fost căutat în baza de date

Incredibil! Un ofiţer de la Direcţia Rutieră din cadrul Poliţiei Române a fost depistat la un control având asupra lui un permis fals, potrivit realitatea.net.

UPDATE ORA 12.05. Ofiţerul Augustin Căpâlnaş, de la Direcţia Poliţiei Rutiere, este cercetat penal. El nu a avut niciodată permis auto, potrivit unor surse din Poliţie citate de Mediafax.

Conform surselor citate, avea atribuţii legate de educaţia rutieră. La un moment dat, acesta ar fi vrut să se mute pe o altă linie de muncă şi a fost nevoit ca, printre alte documente, să facă şi dovada faptului că deţine permis de conducere.

În acest context, poliţistul ar fi recunoscut în faţa colegilor săi că nu are permis. Aceştia l-au întrebat cum a condus până acum, atât maşina de serviciucât şi autoturismul personal, iar Căpâlnaş ar fi arătat un permis care nu era al lui, au precizat sursele citate.

Potrivit unor oficiali din Poliţia Română, ofiţerul este încă în funcţie, acesta fiind în prezent în concediu medical. Pe numele lui Căpâlnaş a fost deschis un dosar penal.

UPDATE ORA 12.00. Poliţistul era pregătit să însoţească înalţi demnitari. În trecut, el a fost şoferul Mitropolitului Clujului şi purtător de cuvânt la Poliţia Rutieră.Surprinzătoarea constatare a fost făcută după ce ofiţerul a fost căutat în baza de date a Poliţiei.

Urmează ca verificările să fie extinse pentru a vedea cum a condus până în prezent.

Ofiţerul ar putea fi cercetat pentru fals şi pentru conducerea unui autoturism fără a deţine un permis de conducere.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1