UPDATE Tăriceanu, implicat într-un accident în Buzău

Ultima actualizare:

    Călin Popescu Tăriceanu ar fi vrut să întoarcă printr-un loc nepermis (Foto: Jurnalul de Buzău)
Călin Popescu Tăriceanu ar fi vrut să întoarcă printr-un loc nepermis (Foto: Jurnalul de Buzău)

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat, în urmă cu puţin timp, într-un accident rutier, în judeţul Buzău. Tăriceanu se afla la volanul unui autoturism Ford.

Potrivit comisarului şef Florina Crucianu de la Poliţia Judeţeană Buzău, citat de Mediafax, accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău, unde autoturismul condus de fostul premier a fost lovit din spate de o altă maşină al cărei şofer nu a păstrat distanţa corespunzătoare.

"Este vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Buzău, care conducea pe Aleea Industriilor către Şoseaua Spătarului nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de alt autoturism din faţa sa, lovindu-l", a spus Florina Crucianu, care a precizat că şoferul din Buzău vinovat de producerea accidentului a fost sanţionat cu trei puncte amendă.

Conform sursei citate, cei doi şoferi au fost testaţi de poliţişti cu aparatul Drager, stabilindu-se că nu consumaseră alcool.

Călin Popescu Tăriceanu se afla la volanul unui autoturism Ford, care a fost avariat în urma tamponării.

Tăriceanu şi celălalt şofer nu s-au înţeles pe cale amiabilă, astfel că au mers la sediul Poliţiei municipiului Buzău, pentru întocmirea actelor constatatoare.

"Documentele de constatare a contravenţiei şi de soluţionare a evenimentului rutier au fost întocmite la sediul Politiei municipiul Buzău", au declarat reprezentanţii Poliţiei Buzău.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net