UPDATE S-a sinucis de ziua lui, pentru că l-a părăsit iubita

Ultima actualizare:

    Băiatul s-a spânzurat
Băiatul s-a spânzurat

Tragedie fără margini într-o familie din localitatea vasluiană Codăești. Fiul de 15 ani și-a pus capăt zilelelor, miercuri noapte, înainte de ora 12.00, chiar de ziua lui. Băiatul fusese părăsit de iubită.

Adolescentul își sărbătorise ziua de naștere, miercuri. Împlinise 15 ani. Petrecerea i-a fost umbrită, însă, de despărțirea de fata pe care o iubea de câteva luni, scrie vremeanoua.ro.

Băiatul a cedat psihic și a decis să-și pună capăt zilelor. El a fost găsit spânzurat, miercuri, înainte de miezul nopții. La fața locului au fost chemați să intervină chiar colegii tatălui său, care este ambulanțier.

Băiatul s-a spânzurat de salcie din albia unui pârâu, care trece prin Codăești, la aproximativ 250 de metri de casă, scrie estnews.ro. Cea care l-a găsit a fost chiar mama adolescentului, după ce a observat că fiul ei lipsește de acasă. Ea a sunat la 112, însă echipajul medical al ambulanței trimisă la caz a constatat decesul băiatului.

„Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului nu au descoperit niciun înscris asupra minorului prin care acesta să-și justifice gestul. Tragedia s-a întâmplat chiar în ziua care victima împlinise vârsta de 15 ani. Deocamdată, nu se cunosc posibilele cauze care l-ar fi putut determina să recurgă la suicid”, a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net