UPDATE Răsturnare de situație în cazul „exploziei” din Focșani

Ultima actualizare:

    El e tânărul care a provocat haosul din centrul comercial
El e tânărul care a provocat haosul din centrul comercial

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost rănit joi într-o sală de cinema din Carrefour Focșani. Inițial, s-a crezut că a suferit răni după ce un telefon mobil a explodat. Apoi, s-a spus că, de fapt, bărbatul a încercat să intre în cinematograf prin tubulatura imobilului și a căzut cu plafonul.

UPDATE. Surse spun că tânărul care a provocat tot incidentul se numeşte Mihai Pelin (foto jos), are 22 de ani şi este din localitatea Popeşti-Vrancea. Un prieten al lui, aflat tot la Carrefour, a povestit pentru reporterii „Adevărul” că a vorbit cu Mihai de dimineaţă şi a aflat de la el că urmează să meargă la Carrefour pentru a-şi cumpăra un telefon. Restul evenimentelor sunt neclare până la această oră.

UPDATE. Surse spun că ar exista şi o altă variantă a incidentului: suspectul ar fi intrat într-o sală goală de cinema şi s-ar fi căţărat pe plafonul sălii, care s-ar fi desprins şi s-ar fi prăbuşi cu el, provocând un sunet asemănător unei explozii. Deocamdată această variantă nu este confirmată oficial. În prezent, în faţa magazinului a fost identificată maşina suspectului, iar un angajat SRI urmează să o verifice.

Așa arată sala de cinema după ce a căzut plafonul
Așa arată sala de cinema după ce a căzut plafonul

UPDATE. „Două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit un bărbat de aproximativ 30 de ani, cu un traumatism facial în urma unei explozii”, a decalrat Vitalie Beţişor, șeful Ambulanței Focșani.Potrivit sursei citate, bărbatul rănit a povestit că i-a explodat telefonul în timp ce era la cinema.

Directorul Serviciului de Ambulanţă a mai declarat că bărbatul este conştient, cooperant şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vrancea.

SRI a fost sesizat în acest caz, iar o brigadă antitero s-a deplasat la centrul comercial. Explozia a avut loc într-o sală de cinema în care se afla o singură persoană, respectiv bărbatul de 31 de ani, a declarat primarul din Focșani, potrivit Digi 24.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net