UPDATE. Prinţul Charles e aşteptat astăzi să ajungă la Târgu Mureş

Ultima actualizare:

UPDATE ORA 15.29. Prinţul Charles a fost întâmpinat pe Aeroportul "Transilvania" din Târgu Mureş, de directorul aeroportului, Peti Andras, şi de oficialităţi de la ambasada britanică, transmite Mediafax. Prinţul a fost preluat apoi de o maşină a oficialităţilor britanice, care l-a transportat la Micloşoara, în judeţul Covasna, la domeniul contelui Kalnoki Tibor, unde înnoptează de obicei când vizitează România.

UPDATE ORA 14.29. Prinţul Charles a aterizat în România.

Surse din cadrul Aeroportului "Transilvania" din Târgu Mureş au declarat că Prinţul Charles este aşteptat să ajungă cu o cursă charter privată.

Prinţul Charles ar urma să meargă la Micloşoara, în judeţul Covasna, la domeniul contelui Kalnoki Tibor, unde înnoptează de obicei când vizitează România.

Mâine, Prinţul Charles este aşteptat să facă o vizită privată în localitatea mureşeană Archita, din comuna Vânători.

Primarul localităţii, Todoran Mihai Vasile, a declarat, pentru Mediafax, că moştenitorul Coroanei Regale a Marii Britanii nu se va întâlni cu autorităţile locale, fiind vorba despre o vizită privată.

"Urmează să viziteze în satul Archita clădirea fostului cămin cultural, care a fost retrocedată şi apoi concesionată de la Consistoriul Evanghelic de o rudă a sa, care a renovat-o. Din câte am înţeles, ar urma să se consulte cum să o compartimenteze, întrucât se doreşte ca acolo să funcţioneze fundaţia care se ocupă de activităţile prinţului în toată Transilvania", a spus Todoran.

În cursul vizitei private, Prinţul Charles ar urma să meargă şi la Valea Zălanului şi Viscri.

Prinţul Charles a fost în Transilvania de mai multe ori, în ultimii ani, în vizite private, în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov. Ultima vizită a Prinţului Charles în România a avut loc în iunie anul trecut.

Prinţul Charles are două proprietăţi în satul covăsnean Valea Zălanului. Una dintre acestea este o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată. De altfel, Prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi în România, printre care şi o casă în satul Viscri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net