UPDATE Percheziții acasă la amantul fostei soții a lui Georgică Cornu

Ultima actualizare:

    Waari Ghessan are afaceri în județul Timiș
Waari Ghessan are afaceri în județul Timiș

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţă, în judeţele Timiş, Bihor, Dolj şi Mehedinţi, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 17 milioane de lei, scrie News.ro. În acest dosar este vizat și omul de afaceri sirian Waari Ghessan, cunoscut în Timiş pentru relaţia cu fosta soţie a omului de afaceri Georgică Cornu.

UPDATE. Waari Ghessan a fost ridicat de procurori de la locuinţa sa din judeţul Timiş, urmând să fie audiat la sediul DIICOT Timişoara.

Mascații și procurorii au luat cu asalt 20 de imobile din Timişoara (Ghiroda), Dumbrăviţa (judeţul Timiş), Oradea (judeţul Bihor), Craiova (Dolj) şi Strehaia (Mehedinţi), într-un dosar de evaziune fiscală.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o reţea care ar fi păgubit statul cu 17 milioane de lei.

Printre cei vizaţi se numără şi omul de afaceri sirian, Waari Ghessan, care are afaceri în judeţul Timiş. Mascații se află, așadar, şi la locuinţa acestuia, precum şi la sediul firmei sale care are ca obiect de activitate comerţul cu apă minerală, sucuri şi alte produse.

Anchetatorii spun că Waari Ghessan ar fi fost liderul unei reţele care, între anii 2010- 2015, a prejudiciat statul. Concret, omul de afaceri nu ar fi declarat venituri obţinute în urma vânzării produselor şi ar fi introdus în contabilitate facturi privind operaţiuni fictive desfăşurate cu alte firme conduse de rude şi apropiaţi, firme care aveau sediile în Bihor, Dolj şi Mehedinţi.

Sursele citate mai spun că  Waari Ghessan ţinea şi o evidenţă contabilă dublă pentru a-şi acoperi fraudele.

Omul de afaceri sirian este cunoscut în Timiş pentru relaţia cu fosta soţie a omului de afaceri Georgică Cornu. În 2013, în timpul divorţului dintre Georgică Cornu şi soţia sa, Oana, Cornu făcea dezvăluiri în presa locală despre relaţia dintre aceasta şi  Waari Ghessan care i-a fost partener de afaceri.

Oana Cornu este acuzată de fostul soț, Georgică Cornu, că l-a înșelat cu sirianul
Oana Cornu este acuzată de fostul soț, Georgică Cornu, că l-a înșelat cu sirianul

Iată scrisoarea în care Georgică Cornu spunea că soția l-a înșelat cu sirianul!

„În condițiile în care numele meu și al Marinei Almășan apar din nou în atenția dvs., mă văd nevoit să fac următoarele precizări.

– relația cu soția mea s-a deteriorat cu mult înainte de a o cunoaște pe Marina Almășan

– la baza acestei probleme stă relația extraconjugală pe care soția mea Oana Cornu a avut-o și o are în continuare cu Waari Ghassan, un „prieten de familie”

– am aflat despre această relație în urmă cu 3 ani, când am și intentat divorț. Ulterior, am convenit cu soția mea să ne împăcăm de dragul celor doi copii minori. Condiția era ca Oana Cornu să renunțe la relația extraconjugală, lucru care, însă, nu s-a întâmplat. Constatând această situație, m-am resemnat și am încercat să îmi refac viața. Destinul mi-a scos-o în cale pe Marina Almășan cu care, inițial, am avut o relație de prietenie.

– în 2012, influențată de iubitul ei, Waari Ghassan, Oana Cornu a intentat divorț, cerând daune morale în valoare de 1 milion de euro. Nu știu pe ce se bazează această solicitare în condițiile în care am ajuns în această situație exclusiv din cauza ei.

– relația cu Marina Almășan este una bazată pe respect, dragoste și încredere reciprocă, așa cum este normal în cazul a doi oameni care încearcă să-și refacă viața

– începând de astăzi nu mai sunt dispus să răspund întrebărilor legate de viața mea privată. Pentru orice alte informații legate de activitatea mea profesională vă stau la dispoziție la orice oră.

Cu respect,

Georgică Cornu”

Marina Almășan l-a cunoscut pe Georgică Cornu, în decembrie 2011, la un eveniment
Marina Almășan l-a cunoscut pe Georgică Cornu, în decembrie 2011, la un eveniment
image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net