UPDATE Metroul a fost blocat între Piaţa Romană şi Piaţa Unirii. O persoană s-a aruncat pe şine

Ultima actualizare:

    Protestul angajaţilor RATB i-a obligat pe bucureşteni să se înghesuie la metrou
Protestul angajaţilor RATB i-a obligat pe bucureşteni să se înghesuie la metrou

O femeie s-a aruncat în faţa metroului la staţia Piaţa Romană, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, transmite Mediafax.

UPDATE ORA 9.25. Persoana care s-a aruncat în faţa metroului la staţia Piaţa Romană, o femeie în vârstă de 48 de ani, a fost scoasă de pe şine, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat pentru Mediafax, că femeia a primit primul ajutor de la echipajul medical. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a spus că femeia este conştientă, nu are leziuni externe vizibile, fiind în investigaţii.

Circulaţia la metrou a fost oprită pe linia unde s-a produs accidentul, între Piaţa Romană şi Universitate, şi se desfăşoară normal în celălalt sens.

Incidentul a fost semnalat la 112, în jurul orei 08.30, la staţia de metrou Piaţa Romană fiind trimise echipaje de prim ajutor şi de descarcerare.

Călătorii sunt anunţaţi de reprezentanţii Metrorex că circulaţia se desfăşoară cu dificultate, între Piaţa Romană şi Universitate, din cauza unui caz de suicid.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net