UPDATE. FOTO + VIDEO S-a prăbușit un pod, în Gorj! 4 oameni au fost răniți. S-a activat planul roșu de intervenție

acccident-pod.jpg

S-a părbuşit un pod din gorj
Patru oameni au fost răniţi după ce un pod din gorj s-a probuşit
foto: Click!

Autorităţile din judeţul Gorj au declarat, joi, Planul roşu de intervenţie, după ce o traversă de la un pod în lucru a căzut. Persoana care a semnalat evenimentul a transmis autorităților că sunt rănite șapte persoane. Deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii accidentului. Este vorba despre un pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina.

La faţa locului au fost trimise se află două autospeciale pentru descarcerare, un container multirisc destinat căutării-salvării de persoane, o autospecială pentru transport victime multimple, două ambulanţe SMURD şi două echipaje ale SAJ Gorj.

1/6

”În urmă cu câteva momente, am fost solicitaţi să intrervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de o traversă a unui pod în lucru care a căzut în localitatea Stoina. Din primele informaţii, în urma accidentului au rezultat şapte victime”, a transmis, joi, ISU Gorj. 

Ulterior, pompierii ajunşi la locul accidentului au constatat că două persoane prezentau diferite leziuni, fiind conştiente. Astfel, a fost dezactivat Planul Roşu de Intervenţie. 

IGSU a anunţat însă că bilanţul intervenţiei indică patru victime, două persoane - un bărbat şi o femeie - fiind prinse de traversa căzută. Pompierii militari au intervenit pentru extragerea acestora.
Alţi doi bărbaţi au suferit leziuni minore în urma accidentului.
Dintre cele patru persoane, femeia a suferit leziunile cele mai grave şi urmează să fie preluată de elicopterul SMURD de pe stadionul din localitatea Stoina. Un bărbat va fi transportat la spitalul din Târgu Cărbuneşti, iar ceilalti doi bărbaţi la spitalul din Târgu Jiu.

 

 

Știre în curs de actualizare.

Loading...

Citește și