UPDATE. Copil luat cu ambulanţa de la grădiniţă, după ce a căzut caloriferul peste el

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un incident grav s-a petrecut, în această dimineaţă, într-o grădiniţă din Timişoara. O fetiţă de 3 ani a fost rănită după ce caloriferul dintr-o sală de clasă a căzut peste ea.

UPDATE. Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii "Louis Ţurcanu", Mihai Gafencu, a declarat pentru Mediafax, că fetiţa nu are nici o fractură, ci doar o leziune la piciorul stâng.

UPDATE. Directoarea grădiniţei, Snezana Pejovic, a declarat pentru Mediafax că instalaţia de încălzire s-a desprins "din senin" din perete. "Copiii se jucau când caloriferul s-a desprins din senin. Instalaţia termică a grădiniţei este veche. Ultima oară, angajaţii Colterm (societatea de termoficare a municipiului Timişoara - n.r.) au făcut o revizie vara trecută, când nu au constatat probleme, deşi caloriferele grele, de fontă, sunt prinse în perete doar cu o singură clemă.", a spus Snezana Pejovic.

La rândul său, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, Cornel Petroman, a declarat că instituţia pe care o conduce va deschide o anchetă în cazul acestui incident.

O zi care se anunţa una obişnuită la Grădiniţa nr. 12 din municipiul Timişoara s-a transformat într-un coşmar, în momentul în care un calorifer dintr-o sală de clasă a căzut peste o fetiţă de 3 ani, potrivit Mediafax.

Caloriferul care a căzut peste fetiţă cântăreşte 150 kg (foto: Opinia Timişoarei)

simeon stalpnicul png

Micuţa a fost rănită în zona bazinului, motiv pentru care a fost transportată de urgenţă, cu ambulanţa, la Spitalul pentru Copii „Louis Ţurcanu". Medicii spun că este posibil ca fetiţa să fii suferit o fractură de bazin şi că se află în investigaţii.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a precizat că incidentul s-a produs în timpul cursurilor, când fetiţa era supravegheată de educatoare.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net