UPDATE Alertă cu bombă în Bucureşti! Dispozitivul explozibil ar fi amplasat sub o maşină

Citeste tot despre: 

În această dimineaţă, serviciul de urgenţă 112 din Bucureşti a primit un apel disperat de la o femeie, care susţine că i-a fost amplasată o bombă sub maşină, transmite rtv.net

UPDATE 10.20 Pirotehniştii bucureşteni au stabilit că alarma cu bombă din Sectorul 2 al Capitalei a fost falsă. Sub maşina femeii care a sesizat poliţiştii că a primit un mesaj de ameninţare nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv.

Incidentul a fost sesizat pe strada Zece Mese, din Sectorul 2 al Capitalei, printr-un apel la numărul 112.

Poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie că a primit un mesaj pe telefon de la o persoană care a anunţat-o că dacă se urcă în maşină, aceasta va sări în aer.

“Poliţia Capitalei a fost sesizată la ora 8.38, prin 112, de o femeie care a fost anunţată că, dacă porneşte maşina, are o bombă sub autoturism”, a declarat Emilia Mihai, de la Poliţia Capitalei, potrivit rtv.net.

Bucureşteanca a primit un sms în care era anunţată că are o bombă sub maşină. Speriată, aceasta a alertat imediat autorităţile. Poliţiştii şi pirotheniştii sunt la faţa locului şi fac primele cercetări pentru a constata dacă este o alarmă falsă sau nu.

Vom reveni cu amănunte.Loading...