UPDATE Accident îngrozitor lângă Sibiu: 2 morţi şi 9 răniţi. Traficul, reluat pe DN 1 - VIDEO

Ultima actualizare:

UPDATE 15:30. Poliţiştii au ajuns la concluzia că şoferul autoturismului Renault Laguna a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contra sens, unde s-a tamponat frontal cu un microbuz cu numere de Vrancea.

Nouă persoane din microbuz au fost rănite. Oamenii mergeau la muncă şi în vizită la rude la Roma, în Italia.

„Din primele cercetări se pare că pe fondul neadaptării vitezei, conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Sibiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat pe sens opus, unde s-a tamponat frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar dinspre Sibiu către judeţul Alba. În urma acestui accident a rezultat decesul a doi pasageri din autoturismul Renault şi rănirea mai multora, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Zona este una cu risc mare de producere de accidente. Pe acest considerent au fost montate aceste separatoare de sensuri", a declarat Alin Pahonţu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.

UPDATE ORA 14.30 Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu au anunţat în urmă cu câteva clipe că traficul în zonă a fost reluat, acesta desfăşurându-se cu dificultate.

UPDATE ORA 13.55 Unul dintre bărbaţii care mergea la muncă în Italia şi care trebuia să fie în microbuzul implicat în accident a povestit că în autogară a renunţat în ultima clipă să meargă cu microbuzul respectiv, optând pentru altă maşină. "În el mă urcasem şi în ultima secundă m-am dat jos!", a declarat Todor N.. Acesta lucrează de mai multă vreme în Italia şi venise în ţară pentru că soţia lui a născut.

Accidentul a fost provocat de un Renault Laguna care, conform primelor informaţii de la faţa locului, a intrat pe contrasens.

Cele două persoane decedate se aflau în Renault. Autoturismul venea spre Sibiu dinspre Sebeş. La ora 13:30, echipajele SMURD încă încearcau descarcerarea a doi pasageri din microbuz, prinse între fiarele contorsionate.

Traficul pe DN1 între Sibiu şi Sebeş a fost blocat, inclusiv înspre centura de ocolire a Sibiului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net