Unul dintre patronii clubului Colectiv ar fi fugit din țară și e de negăsit

Ultima actualizare:

    Unul dintre patronii clubului Colectiv este fugit din țarăFoto: România Tv
Unul dintre patronii clubului Colectiv este fugit din țarăFoto: România Tv

Neregulile din Justiția română au ajuns cunoscute și peste hotare! Presa britanică a investigat cazurile mai multor infractori români, fugiți în Regatul Unit, dar deși au fost prinși ei nu pot fi extrădați din motive aberante. Printre cei dispăruți ar fi și unul dintre patronii clubului Colectiv, Anastesescu Alin.

Jurnaliștii de la The Sun și Daily Mail au investigat cazul lui Anastasescu Alin, despre care se spune că ar fi fugit în Marea Britanie pentru a se ascunde de condamnarea cu privire la incendiul din clubul pe care-l conducea și în care și-au pierdut viața în chinuri groaznice 65 de persoane.

Cele două ziare amintesc și de cazul lui Cătălin Cioancă, un traficant de țigări, care la fel, a plecat în insulele britanice pentru scăpa de condamnarea din România. jurnaliștii străini scot în evidență o anumită tendință a Justiției din țara noastră: judecătorii români au ajuns să le permită urmăriților penal și chiar condamnaților să părăsească România, profitând de suprapopularea penitenciarelor de la noi, pe care o folosesc ca pe o scuză. Atunci când se pune problema extrădării infractorilor, judecătorii români se opun aducerii lor în țară, justificând că astfel, li s-ar încălca drepturile omului, neavând unde să-i țină închiși, în condiții „umane”.

Daily Mail are în vedere și cazurile a doi fugari celebri chiar și în străinătate: Alexander Adamescu și Puiu Popoviciu. Adamescu Jr. este judecat într-un dosar de corupție, iar Popoviciu a fost condamnat definitiv la șapte ani de închisoare în dosarul de corupție Ferma Băneasa. El a plecat în Marea Britanie chiar înainte de pronunțarea condamnării.

Hotnews amintește că luni, 23 octombrie, la aproape doi ani de la tragedia din Clubul Colectiv (30 octombrie 2015), Tribunalul București a amânat din nou, pentru data de 20 noiembrie, judecarea dosarului în care sunt inculpați fostul primar al Secotului 4, Cristian Popescu-Piedone și patronii clubului (printe care, Anastasescu Alin, care e fugit din țară).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net