Unul dintre ei o să-l dea afară din vilă pe porno-episcopul!

Ultima actualizare:

    În această casă a episcopiei locuiește Corneliu, deși nu mai are dreptul
În această casă a episcopiei locuiește Corneliu, deși nu mai are dreptul

Episcopia Huşilor a ajuns pe buzele tuturor după ce ”capul” ei, menit să aducă vindecare, alinare şi sprijin, a fost prins cu ”Necuratul”. Acum instituţia bisericească se zbate să-şi găsească calea dreaptă, iar pentru asta se caută omul potrivit.

În timp ce fostul episcop Corneliu Bârlădeanu nu se dă dus din casa oficială, speriat de ipostaza de simplu călugăr, membrii sinodului Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei au ales numele candidaţilor pentru funcţia rămasă vacantă. Întruniţi la reşedinţa Mitropolitană, mai-marii Bisericii au decis ca omul care va ocupa scaunul de episcop să fie ales dintre: PS Ignatie Mureşeanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei şi Portugaliei, şi arhimandritul Nichifor Horia, Exarh Administrativ al Arhiepiscopiei Iaşilor şi stareţ al Mănăstirii Sfinţii Trei Ierarhi din Iaşi. Cele două propuneri au fost înaintate Sinodului BOR, care va alege noul episcop al Huşilor în şedinţa de săptămâna aceasta. 

simeon stalpnicul png

Fostul episcop al Huşilor, Corneliu, şi-a anunţat retragerea din funcţie pe 18 august, în urma presiunilor membrilor Sfântului Sinod, survenite pe fondul scandalului sexual ce îl avea în centrul atenţiei încă din luna iunie. Atunci, au fost reţinuţi trei preoţi din subordinea sa care îl şantajau cu mai multe înregistrări video în care se presupune că înaltul prelat ar întreţine relaţii sexuale cu un alt bărbat îmbrăcat în sutană, un fost elev al Seminarului Teologic Huşi, actualmente preot.

Potrivit anchetei ulterioare, filmarea nu este însă nouă, ea circula de ani de zile printre membrii clerului din Vaslui, însă a ajuns publică, după ce episcopul Corneliu nu a mai făcut faţă şantajului la care era supus de preoţi şi a depus plângere la DNA. Mai grav este că, în urma percheziţiilor la preoţii incriminaţi au fost descoperite alte opt înregistrări compromiţătoare cu episcopul Corneliu.

Acesta este acum un simplu călugăr, Corneliu Onilă, şi în loc să plece cât mai departe de locul ”blestemat” şi să se ocupe cu penitenţa, a rămas în locuinţa oficială a Episcopiei Huşilor unde nu are un termen fix pentru a-şi lua lucrurile. “Spune că nu are unde să se ducă, iar locuinţele oferite sunt prea sărăcăcioase”, au dezvăluit pentru Click!, surse din Episcopia Huşilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net