Uniforme de poliție abandonate pe stradă, în Arad

uniforme-de-politie-abandonate-arad.jpg

Două uniforme de poliție abandonate pe stradă
Uniformele de poliție au fost găsite de un bărbat din Arad
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Descoperire incredibilă în zona gării din Arad. Locuitorii blocurilor din apropiere au găsit două uniforme de poliție aruncate la gunoi. Martorii susțin că, în urmă cu ceva timp, au hainele au fost purtate de doi adolescenți fără adăpost. Poliția face o anchetă în acest sens. Autoritățile vor să afle ale cui sunt articolele vestimentare și din ce motive au fost abandonate.

Doar o scurtă din componența unei uniforme a fost recuperată de poliție. Un bărbat din zona stației CFR din Arad a adus-o, zilele trecute, la sediul IPJ Arad. Omul a povestit anchetatorilor că a găsit geaca abandonată. Imediat polițiștii au mers la locul indicat de bărbat și au început verificări. Au fost audiați mai mulți martori  și au căutat prin împrejurimi. Proprietarul hainelor nu a fost încă identificat.

Uniformele de poliție ar fi putut să cadă de la balcon

”Referitor la elementele de uniformă se fac verificări pentru identificarea provenienței. Se ia în calcul și posibilitatea ca acestea să fi căzut de la un balcon din cauza condițiilor meteo. Fapta nu constituie o încălcare a normelor legale”, a declarat pentru Click! purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Adina Aconstantinesei.

În presa locală au apărut informații că unul dintre adolescenții fără locuințe ar fi purtat și un chipiu. Însă poliția nu a confirmat că ar fi vorba despre un astfel de element.

Este posibil ca articolele vestimentare să fi căzut de la balconul unui agent care locuiește în zona respectivă. Dar deocamdată nu a fost începută nicio cercetare pe linie disciplinară.

Nu este exclus ca un agent care şi-a pierdut uniformele să fie tras la răspundere. Asta pentru că, după cum am aflat neoficial, un angajat al IPJ locuieşte în zona în care au fost găsite obiectele de îmbrăcăminte, de care ar fi trebuit să aibă mai multă grijă. Deocamdată, nu a fost începută nicio cercetare pe linie disciplinară.

Loading...
 
 

Citește și

  • uniformele militare noi s-au decolorat in afganistan

    Noile uniforme ale militarilor români din Afganistan se decolorează ușor, se scămoșează repede și intră la apă. Ministerul Apărării spune că se vor remedia problemele apărute. Firma care a confecționat uniformele este din Galați.

  • luiza ciuclea politista sexy frontiera

    Este frumoasă de pică, dar și muncește mult ca să aibă un corp de invidiat. Luiza Ciuclea are grijă la ce mănâncă, iar antrenamentele la sala de fitness sunt literă de lege pentru ea. Astfel că tânăra a devenit, în scurt timp, bomba sexy de la Poliția de Frontieră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1