Unde și-au petrecut Principele Nicolae şi Alina Binder luna de miere!

Ultima actualizare:

    Fostul Principe Nicolae și Alina Binder și-au început luna de miere în RomâniaFoto: Getty
Fostul Principe Nicolae și Alina Binder și-au început luna de miere în RomâniaFoto: Getty

Fostul Principe Nicolae și proaspăta lui soție, Alina Binder, au ales o destinație de vis pentru începutul lunii lor de miere, unde s-au relaxat și au putut admira frumoasele peisaje ale zonei. Cei doi soți au ales să sărbătorească primele clipe după căsătorie într-o locație autohtonă, anunțând că urmează să plece și într-o vacanță exotică, în viitorul apropiat.

După ce au avut parte de o nuntă ca în povești, care a uimit prin simplitate și eleganță, fostul Principe Nicolae și aleasa inimii sale, Alina Binder, au fugit în luna de miere, pentru a se bucura de primele momente în postura de soț și soție. Cei doi şi-au unit destinele în faţa Lui Dumnezeu în luna septembrie acestui an la Sinaia, în cadrul unei ceremonii de poveste. Imediat după nuntă, cuplul a vizitat Curtea de Argeş, acolo unde soții au mers la mormintele Regelui Mihai şi cel al Reginei Ana, acesta fiind începutul lunii lor de miere.

Cuplul a avut parte de o nuntă ca în povești
Cuplul a avut parte de o nuntă ca în povești

„Am vrut să aducem un omagiu străbunicilor şi am ales acest loc (Curtea de Argeș n.r). Am venit cât am putut de repede aici, să depunem flori şi am simţit prezenţa lor şi i-am avut alături. Înseamnă foarte mult pentru noi Curtea de Argeş. Buchetul de mireasă îl voi lăsa la Regina Ana, bunica lui Nicolae. Avem altfel de emoţii acum, uitându-ne în urmă şi văzând cum a ieşit evenimentul şi ce amploare a avut, suntem emoţionaţi de tot ajutorul pe care l-am primit”, spunea Alina Binder, imediat după nuntă.

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder planifică și o vacanță în străinătate
Fostul Principe Nicolae și Alina Binder planifică și o vacanță în străinătate

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder, vacanță în Delta Dunării

La scurt timp după această vizită, cei doi și-au continuat luna de miere într-o destinație liniștită de la noi din țară, perfectă pentru relaxare, după stresul și emoția organizării unei nunți care a s-a aflat în atenția tuturor. Astfel, Fostul Principe Nicolae şi Alina Binder au mers în Delta Dunării, acolo unde s-au bucurat de linişte și de multe peisaje frumoase, aşa cum chiar nepotul Regelui Mihai I a dezvăluit, potrivit celor de la Mediafax. Tot mai multe vedete autohtone aleg să viziteze Delta, în ultima vreme.

Vor pleca în străinătate anul viitor

Totuși, cei doi proaspăt însurăței pregătesc și o vacanță exotică, programată pentru anul viitor, pentru a putea evada din cotidian și a trăi clipe de neuitat, departe de ochii curioșilor. Deși nu au dezvăluit încă destinația, cuplul a luat deja această hotărâre. „Am plecat prin Deltă o săptămână, a fost exact ceea ce am avut nevoie, linişte, prin natură. La anul vom face ceva mai exotic, mergem în străinătate”, a spus fostul Principe, conform sursei anterior menționate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net