Unde ”scapi” de copii în vacanța de vară. Locuri de distracție pentru cei mici

Ultima actualizare:

    Cei mici se pot distra toată vara în diverse locații
Cei mici se pot distra toată vara în diverse locații

A venit vacanța mare și trei luni de acum încolo te întrebi ce faci cu copilul. Ești la serviciu și îți este greu să te ocupi de el. În cazul acesta, trebuie să știi că există tabere, ateliere de lucru și after school-uri pregătite să-i distreze pe mici toată vara.

Galaxy Fun vă propune tabere în zone cu aer curat, unde principala activitate este sportul. Prima se organizează la Vatra Dornei, în perioada 20-26 iulie, și costă 1.080 de lei de copil. Cei mici vor avea parte de drumeții montane, activități sportive (tiroliană, escaladă, tubing).

Tabere la munte pentru copii în vacanța de vară

”Ne vom explora și dezvolta capacitatea de orientare în natură cu sau fară busolă, vom încuraja creativitatea prin ateliere de teatru, dansuri, karaoke și multă-multă distracție”, precizează organizatorii.

O altă tabără va avea loc pe Valea Arieșului, din 27 iulie până în 3 august, unde copiii vor avea parte de aceleași activități.


    Drumețiile sunt incluse în programul de tabără
Drumețiile sunt incluse în programul de tabără

Tarifele includ transportul, cazarea în regim de pensiune completă, costul materialelor necesare pentru susținerea tuturor activităților din program, traineri și însoțitori. Mai multe detalii primiți la telefon 0755.425.299.

Pix Club, aflat pe Bd. Timișoara, din Capitală, lângă Plaza România, vine cu ”Școala de Vară Altfel”.

”Am pregătit pentru copiii între 6 și 10 ani un super program de vacanță cu distracție, sport, activități educative și creative, muzică și bună dispoziție, în perioada 18 iunie-31 august,”, ne-a declarat organizatorul Iulian Burcescu.

”Școala de Vară Altfel”, în vacanța mare

Zilnic, cel puțin o jumătate de oră va fi dedicată cercului de lectură. Copiii vor avea parte de sport în fiecare zi (Mini-yoga, Exatlonul copiilor, Jocurile copilăriei), de activități educative (Antreprenori juniori, Descoperim continente, Bune maniere, Mens Sana in Corpore Sano, Alege-ți o meserie), de cele recreative (Personalizează-ți îmbrăcămintea, Pictură cu baloane, Design cu legume și fructe, Trucuri și Experimente),dar și distractive (Știi și câștigi, Adevăr sau provocare, Țomapan, Pâinicile).

Copiii vor fi duși să viziteze diferite obiective de interes din București, dar nu vor fi uitate nici lecțiile primite de la școală.


    La Pix Club, copiii au parte și de mult antren
La Pix Club, copiii au parte și de mult antren

Cât te costă

Pentru program normal, de la 7.30-17.30, tariful este de 950 lei/lună, 300 lei/săptămână (5 zile consecutive) sau 80 lei/zi. În preț sunt incluse: gustare de fructe, masa de prânz, gustare de după-amiază, apă plată și materialele necesare activităților zilnice, proiectele fiind înmânate copiiilor la plecare. Extra activitățile, se plătesc separat.

Pentru program scurt, 7.30-13.00, variantele de preț sunt 600 lei/lună, 200 lei/săptămână (5 zile consecutive), 60 lei/zi.

Aici sunt incluse: gustarea de fructe, apă plată și materialele necesare activităților zilnice, proiectele fiind înmânate copiiilor la plecare.

Extra activitățile, meniul de prânz și prelungirea programului, se stabilesc și se plătesc separat. Înscrieri și detalii la telefon:0742.244.740  sau 0749.539.100

Sau puteți opta pentru programul “Caro Summer Camp 2018”, de la Hotelul Caro, aflat pe Bd. Barbu Văcărescu, din București, unde își pot petrece vacanța copiii între 6 și 14 ani.

Program pentru vacanța de vară și la Caro

Acesta se va desfăşura în perioada 2 iulie-31august, împărțit în opt module, în funcție de vârstă, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-18.00.

Durata unui modul este de cinci zile și costă 850 de lei de copil.

Pe lângă diverse activități, precum teatru, șah, curs de bucătărie, cei mici primesc două gustări și masa de prânz.

Iată ce activități noi sunt propuse pentru anul acesta!


    Micii bucătari sunt inițiați în tainele gătitului
Micii bucătari sunt inițiați în tainele gătitului

-atelier robotică;

- creative writing/jurnalism;

- parkour;

- atelier floral;

- mai multă engleză.

Mai multe informații primiți la telefonul: 0757.099.300

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net