Unde a ajuns să lucreze fiica lui Copos după ce a fost exclusă din afacerile tatălui

Ultima actualizare:

    Fiica omului de afaceri vinde prăjiturele, stă de vorbă cu clienţii şi le recomandă dulciurile ei preferateFoto: Mihai Ionescu
Fiica omului de afaceri vinde prăjiturele, stă de vorbă cu clienţii şi le recomandă dulciurile ei preferateFoto: Mihai Ionescu

Intră în cofetărie, merge zâmbitoare în spatele tejghelei şi împachetează câteva prăjiturele într-o cutiuţă de carton. Nu, nu este „fişa de post” a unei vânzătoare obişnuite, ci un lucru pe care îl face zilnic fiica miliardarului George Copos. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe tânăra de 33 de ani chiar în „exerciţiul funcţiunii”.

Alexandra Copos de Prada a condus trei ani afacerile tatălui său, iar acum a rămas doar cu cofetăriile
Alexandra Copos de Prada a condus trei ani afacerile tatălui său, iar acum a rămas doar cu cofetăriile

Alexandra Copos de Prada este dovada vie că, oricâţi bani ai avea, nu e nici o ruşine să munceşti! Mai ales când te ajută să-ţi conduci mai bine afacerea. ”Şefa” celor două cofetării din cartierul bucureştean de fiţe Dorobanţi vine zilnic „la serviciu” nu doar ca să vadă cum se descurcă angajaţii, ci ca să dea o mână de ajutor şi să afle părerile clienţilor. ”Mie prima oară mi s-a părut că o recunosc pe fata lui Copos, dar m-am gândit că greşesc. Apoi chiar am aflat că este chiar Alexandra Copos. Eu vin des aici la cofetărie şi, de fiecare dată, pe seară, este şi ea. M-a întrebat ce părere am despre produse, mi-a spus care sunt dulciurile ei preferate, ba chiar am văzut-o şi când împacheta prăjiturele”, ne-a spus un client fidel al cofetăriei. În urmă cu câteva zile, şi fotoreporterii Click! au surprins-o pe Alexandra Copos „la serviciu”. Puţin după ora 17.00, tânăra a coborât din elegantul ei BMW negru şi a mers glonţ la cofetăria din apropierea Liceului Caragiale. 

Fiica lui Copos a ajuns la cofetărie puţin după ora 17 şi a stat mai bine de două ore
Fiica lui Copos a ajuns la cofetărie puţin după ora 17 şi a stat mai bine de două ore

Alexandra a vorbit cu clienţii şi le-a cerut părerea despre produse
Alexandra a vorbit cu clienţii şi le-a cerut părerea despre produse

Imediat ce a intrat, a început să stea de vorbă cu câteva doamne care veniseră să cumpere „bunătăţi” şi pe care le-a întrebat cum li se par produsele. Cinci minute mai târziu, fiica lui Copos a trecut în spatele tejghelei, zâmbitoare, şi a ales din vitrina frigorifică prăjiturele pe care le-a ambalat frumos într-o cutie de carton. O altă doamnă privea lung scena, parcă nevenindu-i să creadă că „patroana” chiar face asta! Dornică să afle cât mai multe despre părerile clienţilor care aleg  să se „îndulcească” de la cofetăria condusă de ea, Alexandra a şi stat câteva minute la o masă, discutând relaxat cu trei doamne. Moştenitoarea averii lui Copos îşi face extrem de temeinic treaba, mai ales că aceste „afaceri dulci” sunt singurele de care se mai ocupă din tot ce înseamnă firmele lui George Copos, după cum a anunţat săptămâna trecută.

“Alexandra Copos de Prada renunţă la poziţia de conducere executivă Ana Hotels ca urmare a unei decizii personale şi va rămâne în continuare în consiliul de administraţie al companiei. Ea va continua să conducă Ana Pan şi se va dedica dezvoltării de proiecte de antreprenoriat personale”, a fost anunţul făcut de compania lui Copos. 

Și-a scos fata de la conducere că era «mână largă»?

Click! a relatat pe larg în ediția din 9 aprilie motivele pentru care George Copos și-a îndepărtat fiica de la conducerea afacerilor sale. Cunoscut ca un om de business zgârcit, fostul patron al Rapidului ar fi fost deranjat de investițiile realizate de Alexandra Copos (33 de ani) în lanțul de hoteluri cu sigla „Ana”. După ce a cheltuit 3,8 milioane de euro, tânăra intenționa să modernizeze și Athenee Palace Hilton cu 8,5 milioane de euro. Copos și-a călcat pe inimă și a schimbat-o pe Alexandra cu o belgiancă de 54 de ani, dar a rămas cu banii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net