Una dintre victimele lui Huidu a fost înmormântată - FOTO

Ultima actualizare:

Ştefan Lungu Balogh, în vârstă de 65 de ani, a fost înmormântat în cimitirul "Căpşunica" din cartierul Astra al Braşovului, în prezenţa a aproximativ 100 de persoane - rude, prieteni, foşti colegi.

Prietenii apropiaţi ai acestuia spun că era un om foarte priceput, spontan, căruia îi plăcea să călătorească şi că făcuse turul Europei cu Dacia pe care o conducea duminică.

„Îl cunosc de 30 de ani. Mi-a fost coleg de muncă la Hidromecanica. Am fost coleg şi cu Magda Drăghici şi cu Ioan Garbis, ei erau ingineri. Apoi şi-au făcut firmă şi l-au luat cu ei şi pe Ştefan. Era un om excepţional, nu doar el, ci toţi trei. Era foarte muncitor, avea mâini de aur. Este mare păcat că s-a dus", a spus Alexandru Văşcău, conform Adevărul.

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGALERII

"Era un om foarte bun, cu mâini din aur, ajuta la orice şi era îndrăgit de toţi. Cu acea maşină în acest an a făcut turul europei. Era un şofer foarte bun şi îi plăcea să călătorească", a spus Aurica Pal, prietenă de familie, conform Mediafax.

Zoltan Pal, un alt prieten al lui Ştefan Lungu, spune că acesta era un om foarte spontan, care îşi lua oala cu sarmale în maşină şi pleca la Câmpulung să petreacă Paştele.

Ştefan Lungu Balogh era căsătorit şi avea un fiu care este inginer şi care locuieşte la Bucureşti.

Bărbatul a fost angajat al "Hidromecanica", la fel ca şi celelalte două victime ale accidentului - Magda Drăghici (54 de ani) şi Ioan Garbis (57 de ani).

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net