Un urs a intrat în curtea unei gospodării din Neamț. Jandarmii l-au alungat în pădure

Ultima actualizare:

    Sursă foto: Gettyimages
Sursă foto: Gettyimages

Un urs care intrat în curtea unei gospodării din Bicaz Chei a fost îndepărtat de jandarmii nemţeni în pădure. În acest caz nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale, ursul distrugând o porţiune din gardul locuinţei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, în noaptea de 11 spre 12 august, la ora 03.50, prin apel la 112 a fost semnalată prezenţa unui urs în apropierea unei locuinţe din comuna Bicaz Chei. 

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bicaz - Izvorul Muntelui, reprezentanţi ai Primăriei Bicaz Chei şi ISU Neamţ. În momentul sosirii forţelor de intervenţie ursul era prezent în apropierea gospodăriei, iar jandarmii l-au alungat în pădure.

“Jandarmii montani au rămas în apropierea gospodăriei pentru a monitoriza zona şi a se asigura că pericolul nu mai este iminent. Din cele relatate de apelant, ursul a provocat doar pagube materiale, respectiv a distrus o porţiune din gardul împrejmuitor al locuinţei. Prezenţa animalului sălbatic în zonă este constatată frecvent de către apelant, mai ales pe timpul nopţii, anul trecut atacându-i şi animalele domestice din gospodărie”, se arată în comunicatul emis de către ISU Neamț. 

De la începutul anului şi până în prezent, jandarmii nemţeni au fost alertaţi şi au intervenit la opt sesizări făcute prin apel la 112, care semnalau prezenţa urşilor în apropierea gospodăriilor, relatează News.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net