Un urs a băgat spaima în clienţii unui hipermarket din Braşov!

Ultima actualizare:

    Ursoaica se află în apropierea unui hipermarket din BraşovFoto: arhivă personală
Ursoaica se află în apropierea unui hipermarket din BraşovFoto: arhivă personală

Panică în apropiera unui hipermarket din Braşov! Mai multe persoane au sunat la 112, marţi dimineaţă, pentru a semnala prezenţa unei ursoaice cu trei pui în zona magazinului Carrefour de pe Calea Bucureşti. La faţa locului a fost trimis un echipaj de jandarmi.

Conform Inspectoratului de Jandarmi Braşov, în urma apelurilor prin care era semnalată prezenţa unei ursoaice cu trei pui, în zona magazinului Carrefour de pe Calea Bucureşti din Braşov a fost trimis un echipaj de şapte jandarmi ai Grupării Mobile Braşov. De asemenea, a fost anunţat şi reprezentantul Fondului de Vânătoare Kronstadt, care urmează să ajungă în zonă.

Din primele informaţii, se pare că un şofer de autobuz ar fi oprit şi ar fi luat toţi pietonii aflaţi la acel moment în zona în care au ajuns urşii.

Un alt urs a produs panică în noaptea de sâmbătă spre duminică în cartierul Valea Cetăţii din Braşov, unde a venit să caute mâncare la tomberoanele cu gunoi de pe strada Arinului. La sosirea echipajului de jandarmi, ursul s-a retras în pădure.

Vineri, un bărbat în vârstă de 28 de ani a fost atacat  în localitatea braşoveană Hârseni, victima suferind răni la mâini şi la picioare. De asemenea, în urmă cu o săptămână o adolescentă de 14 ani a fost atacată de urs pe o stradă din municipiul Făgăraş, ea fiind salvată de un trecător.

Prefectul judeţului Braşov, Marian Rasaliu, spunea că va merge la Ministerul Mediului pentru a cere măsuri pentru rezolvarea problemei urşilor din judeţ. "Nu sunt de acord cu împuşcarea urşilor, dar ceva trebuie făcut”, declara prefectul, la Digi24. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net