Un turist român care și-a pierdut nevasta la Cannes a bătut doi polițiști. Ce pedeapsă a primit

politie_franta.jpg

Foto: observatornews.ro

Un turist român care și-a pierdut din ochi nevasta în timp ce se aflau la plimbare în Cannes, a reușit să-și prelungească vacanța cu 6 luni de închisoare. Băut fiind, bărbatul a agresat doi polițiști care veniseră să-l potolească.

Băut bine, bărbatul nu a mai ținut cont de nimic. După ce a consumat alcool într-un bar, alături de soția sa, turistul, în vârstă de 28 de ani, a ieșit să se plimbe prin orașul Festivalurilor. La un moment dat, nu și-a mai văzut lângă el soția și a întrat în panică, scrie observatornews.ro.

Un șofer care i-a observat comportamentul ciudat a oprit mașina și a încercat să afle ce se întâmplă cu românul. Numai că acesta a lovit cu o geantă geamul autovehiculului și l-a spart. 

Le-a smuls părul și i-a lăsat fără dinți 

Imediat, în scenă au intrat doi polițiști. Însă, în loc să se linștească, românul a devnit și mai violent. L-a apucat pe unul dintre polițiști de păr și i-a smuls mai multe fire din cap. Al doilea polițist care a sărit să-și apere colegul a primit doi pumni. După prima lovitură a căzut la pământ, iar în urma celei de-a doua a rămas fără un dinte.

În cele din urmă, tânărul recalcitrant a fost pus și el la pământ și arestat, apoi plasat în custodia poliției. Marți, a fost judecat de Curtea Penală din Grasse și a primit ca pedeapsă șase luni de închisoare. 

 

Citește și: 

 

Criminal român condamnat în Spania la 22 de ani de închisoare, adus în ţară cu un avion militar

 

Român, condamnat la 30 de ani de închisoare în Franţa după ce şi-a ucis soţia gravidă şi copiii

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1