Un turist chinez a murit înecat în stațiunea Mangalia!

Ultima actualizare:

    Un turist chinez de 30 de ani a murit, sâmbătă seara, înecat la MangaliaFoto: ecomareaneagra.wordpress.com
Un turist chinez de 30 de ani a murit, sâmbătă seara, înecat la MangaliaFoto: ecomareaneagra.wordpress.com

Tragedie pe litoral! În Mangalia, un tânăr de 30 de ani de cetăţenie chineză și-a pierdut viața, sâmbătă seară (20 iulie). El se afla plajă alături de doi prieteni, care după ce au observat că a dispărut, l-au căutat iniţial pe la terase, gândindu-se că nu l-au văzut când a ieşit din apă.

După aproape o oră de căutări, au fost alertați salvamarii. O ambarcațiune a intervenit, în timp ce o ambulanță a fost chemată la țărm. Alerta s-a dat în jurul orei 21:00. La fața locului au intervenit pompierii ISU Dobrogea cu o ambarcațiune în zona hotelului Belvedere din Mangalia. Prietenii turistului chinez l-au văzut ultima oară în jurul orei 19:00. Ei au crezut că acesta a ieșit din apă fără ca ei să îl observe, așa că inițial l-au căutat la hote, apoi la terase, și abia apoi au rugat pe cineva de pe plajă să sune la 112. 

Trupul tânărului a ieșit la suprafață după câteva ore, la 22:30, la 30 de metri de mal, fără semne vitale. În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi salvat, potrivit observator.tv

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net