Un tată și-a abandonat copilul de 1 an și jumătate în parcarea unui centru comercial din Constanța

S-a certat cu mama copilului său și s-a răzbunat pe prunc. Un constănțean și-a lăsat bebelușul de un an și jumătate aflat în cărucior într-o parcare și dus a fost. Individul a fost reținut de polițiști.

Chiar dacă se înserase, fiind aproape de ora 22.00, după cum au stabilit ulteriror polițiștii, bărbatul și-a abandonat copilul de numai 1 an și jumătate și a plecat fără nici o remușcare. Din fericire, bebelușul a fost găsit la timp de un agent de pază în parcarea magazinului de bricolaj, acolo unde l-a lăsat tatăl său. De bunăcredință, bărbatul care a văîzut copilul singur a alertat poliția.

Și-a abandonat copilul după ce s-a certat cu mama lui

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o, în municipiul Constanţa, pe mama copilului, o femeie de 23 de ani. Astfel, au stabili tcă, în 14 iulie, în jurul orei 21.45, tatăl biologic al minorului, un bărbat de 34 de ani, se afla cu copilul pe aleea de acces a societăţii comerciale unde, de alfel, a fost găsit acesta. După ce s-a certat minute bune la telefon cu mama bebelușului, bărbatul l-a lăsat pur și simplu în pacarea respectivă.

Copilul în vârstă de un an şi jumătate a fost examinat de medici care au stabili că necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale. El a fost preluat de reprezentanţii DGASPC Constanţa în vederea dispunerii măsurilor de protecţie social, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi rele tratamente aplicate minorului.

 

Citește și:

 

Infirmiera din Balş şi-a abandonat bebeluşul de frica socrilor

 

Copil neglijat și abandonat de mamă în casă, salvat de autorităţi după ce au intrat pe geam
 

 

 

Loading...

Citește și

  • Asistentă din Sălaj

    O asistentă medicală din Sălaj este cercetată penal, după ce procurorii au descoperit că, în urmă cu șase ani, și-a abandonat fetița pe un tomberon, în Oradea. Totul a avut loc în 2013, când tânăra a născut la maternitate o fetiță perfect sănătoasă. Era încă elevă la un liceu din Zalău și își ascunsese sarcina de familie, prieteni și colegi.

  • florin busuioc

    Florin Busuioc s-a întors, după problemele de sănătate de acum nouă luni, pe micul ecran, la PRO TV, pe scenă, în spectacolele de teatru, pe care le prezintă în toată țara, dar și pe marele ecran, în pelicula „Zăpadă, ceai şi dragoste”. Artistul a reușit să slăbească patru kilograme și are un tonus de invidiat. În plus, vrea să se dedice mai mult familiei și să reia legătura cu fiul din prima căsnicie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1