Un tânăr şi-a dat foc în maşina parcată. Cum şi-a motivat gestul cutremurător

Ultima actualizare:

    Maşina parcată sub  pod a ars ca o torţă
Maşina parcată sub pod a ars ca o torţă

Adrian Lipan, un tânăr din Medgidia, a încercat să se sinucidă şi s-a incendiat în maşină, sub un pod de pe Autostrada Soarelui. Înainte de a recurge la gestul cumplit, el a postat un filmuleţ pe Facebook, în care a încercat să explice ceea ce urma să se întâmple. Lipan a suferit arsuri grave pe 80% din suprafaţa corpului.

Dramă lângă autostradă! Înainte să-şi dea foc, la ieşirea din Murfatlar, pe DN 3, Adrian Lipan (25 ani), din Medgidia, a postat marţi, în jurul orei 16.00, un mesaj de adio, în care dă vina pe tatăl lui. Înregistrarea este însoţită de câteva cuvinte scrise: „Îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am jignit sau le-am greşit. Taţilor de băieţi, nu îi faceţi copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil, dar nu cred că meritam tratamentul pe care l-am primit. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face şi ştiu că sunt un laş“, este mesajul postat la înregistrarea de adio. 

În filmuleţul pe care l-a înregistrat, tânărul continuă acuzaţiile la adresa părintelui: „Tatăl meu m-a adus la un nivel la care nu credeam că o să ajung. De 10 ani, el tot aceleaşi jigniri şi critici le are la adresa mea. Niciodată nu m-a apreciat sau nu mi-a zis nişte vorbe care să mă îndrume. Este un alcoolic incredibil. De când e plecat în Italia, parcă a înnebunit de tot: numai să bea, să ţipe şi să mă înjure. M-a distrus mintal, nu mai ştiu ce să fac. Îmi pare rău“. După postarea imaginilor pe reţeaua socială, Lipan şi-a dat foc în interiorul maşinii.

Gabriel Radu, un şofer care a trecut pe pod, a fost martor la auto-incendierea lui Adrian, scrie adevarul.ro. El a relatat: „Azi, în jurul orei 16:40, mă deplasam dinspre Bucureşti spre Constanţa şi la kilometrul 197 vizibilitatea era foarte redusă, din cauza fumului ce ieşea de sub pod. Am oprit pe banda de urgenţă şi am coborât să văd ce se întâmplă.  Ceea ce am văzut este greu de imaginat. Era o maşină care ardea, am sunat la 112 să trimită o maşină de pompieri, apoi am coborât să văd dacă sunt victime. Lângă maşină, erau aşezate frumos un portofel, un telefon şi o pereche de ochelari.  Am revenit cu apel la 112, ca să trimită şi o maşină de poliţie, şi o salvare”. 

Gabriel Radu l-a desoperit pe tânărul care ieşise din maşina cuprinsă de flăcări. “Victima era arsă complet, conştientă şi abia putea pronunţa cuvântul «Apă»”, relatează Radu. “Victima a fost transportată la spital şi nu ştiu ce s-a întâmplat mai departe. Maşina era un Ford Focus Sedan, cu numărul CT 08 WHX. De la durerile cumplite, cred că tânărul n-a mai rezistat şi a ieşit din maşină. Puştiule, sper să te faci bine şi să realizezi că nimic nu merită să îţi iei viaţa!“, încheie şoferul care a oprit.  

«Am crescut un şarpe, nu un copil»

“Pompierii constănţeni au găsit o persoană de sex masculin care prezenţa arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi care a fost predată echipajului medical de terapie intensivă mobilă şi ulterior transportată la spital. Autoturismul a ars în proporţie de 100%. Cauza probabilă - acţiune intenţionată“, anunţă  ISU Constanţa.Tatăl lui Adrian a postat un mesaj în care se apără:  „Cu acordul şi permisiunea voastră acest <<nenorocit>> de tată care azi a înţeles că timp de 26 de ani a crescut un şarpe, nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta când vor. Aviz viitorilor părinţii“.  

Click! spune

Adrian Lipan  absolvise Liceul Tehnologic “Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia, apoi Universitatea Maritimă din Constanţa - secţia Inginerie electrică. La finele lui decembrie 2018 se îmbarcase pe nave de croazieră, dar se plângea că marinăria nu e de el. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net