Un tânăr fără permis s-a urcat la volanul unui BMW și a făcut prăpăd, în Cluj! Victimele au ajuns la spital

accident-floresti.jpg

Accident în Florești
Bărbatul de 20 de ani a pierdut controlul BMW-ului și a intrat în alte două mașini
Foto: observator.tv
Citeste tot despre: 

Inconștiență fără limite! Un tânăr de 20 de ani s-a urcat fără permis la volanul unui BMW și a provocat un accident violent, cu alte două mașini, lângă Florești, județul Cluj. Bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut complet controlul autoturismului.

Maşina, având tracţiune spate, n-a mai putut fi redresată de tânărul lipsit de experienţă şi a intrat pe contrasens. Tânprul a lovit fronta un Volkswagen Caddy, apoi un Fiat Punto, relatează observator.tv. Toate victimele implicate în accident au ajuns la spital. Şoferul din Volkswagen a intrat direct pe masa de operaţii, având nevoie de intervenţii chirurgicale urgente.

„Un tânăr de 20 de ani din comuna Bratca, fără permis de conducere, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile meteo - rutiere, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat în vârstă de 44 de ani din Cluj Napoca, care circula pe relaţia Cluj Napoca - Floreşti. Apoi, din impactul dintre cele două, autoturismul condus de primul șofer a fost proiectat într-un alt autoturism, care circula pe banda 1, tot pe sensul de mers Cluj - Oradea, şi acesta condus de un bărbat de 44 ani din Cluj Napoca”, a precizat IPJ Cluj.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1