Un tânăr dintr-o comună gălățeană, condamnat pe viață. A ucis o bătrână pentru 2 lei și o pereche de cercei

Ultima actualizare:

    O femeie de 71 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a încălcat măsura de izolare pentru a-și cumpăra mâncarefoto: pixabay.com
O femeie de 71 de ani s-a ales cu dosar penal, după ce a încălcat măsura de izolare pentru a-și cumpăra mâncarefoto: pixabay.com

Temniță grea pentru asasin! Un tânăr din comuna Ivești (Galați) a fost condamnat recent la detenţie pe viaţă, fiindcă a omorât o femeie în vârstă de 80 de ani ca s-o jefuiască. Criminalul i-a smuls bătrânei cerceii de la ureche, în timp ce trăgea să moară, cu intenţia de a-i vinde ca să-şi cumpere droguri.

Tribunalul Galaţi a pronunțat sentința în cazul lui Marius Găinăgrasă, un tânăr de 23 de ani: închisoare pe viaţă pentru omor calificat. Individul i-a șocat pe locuitorii comunei Iveşti, unde locuieşte, după crima comisă. Supărat că nu are cu ce să-şi cumpere aurolac, tânărul a intrat, pe 24 martie 2020, în curtea unei bătrâne ca să caute bani. El știa despre femeie doar că vinde pătrunjel la piață şi bănuia că are bani.

Tânărul era drogat

În ziua fatidică, după ce mama lui a plecat la muncă, Marius Găinăgrasă s-a drogat cu aurolac și prenadez, aşa cum făcea aproape în fiecare zi. Individul a plecat apoi prin comună, rătăcind fără ţintă, iar la un moment dat a observat o bătrână de 80 de ani care tăia lemne pentru foc. Într-o fracţiune de secundă, el a hotărât să o jefuiască, scrie adevarul.ro. A intrat peste ea în curte şi, fără să spună nimic, a luat un topor şi a început să o lovească repetat în zona capului. În timp ce victima agoniza, Găinăgrasă a început să caute bani prin hainele acesteia.

I-a fracturat coloana vertebrală

Tânărul a intrat apoi în casă, unde a continuat să caute bani. N-a găsit decât doi lei şi se pregătea să plece, când a auzit, din curte, strigătele de durere ale victimei, care îşi revenise din inconştienţă. Cu un sadism greu de închipuit, a târât-o pe bătrână în casă, ca pe un sac de cartofi, iar la intrare a lovit-o cu spatele de treptele de la intrare şi i-a fracturat coloana vertebrală. Impasibil la ţipetele de durere, i-a smuls femeii cerceii şi a lăsat-o să moară.

Asasinul a mers la un unchi de-al său şi i-a arătat bijuteriile, ca să afle cât ar valora. Bărbatul l-a întrebat de unde are cerceii şi aşa a aflat despre fapta abominabilă. Unchiul lui Găinăgrasă a anunţat Poliţia, dar pentru bătrână era prea târziu. Medicii veniți de urgență n-au putut decât să constate decesul. Criminalul a fost arestat şi a declarat că drogurile îi iau mințile: ”Când bag aurolac, simt că-l am pe dracul în mine”. În urma expertizei psihiatrice s-a constatat că ”prezintă detaşare emoţională şi indiferenţă faţă de consecinţele acţiunilor sale”.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net