Un tânăr din Vaslui a căzut de la etajul patru în timpul unei petreceri și este în comă. Cum s-au petrecut faptele

barbat-cazut-inaltime.jpg

Tânărul a fost găsit în fața imobilului plin de sânge
Prietenii victimei au relatări contradictorii despre accident
Foto: vremeanoua.ro
Citeste tot despre: 

Petrecere încheiată pe un pat de spital pentru un tânăr de 23 de ani din Vaslui. Bărbatul a ajuns în această dimineață în comă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce a căzut de la etajul patru. Despre ce s-a întâmplat, partenerii de distracție au versiuni contradictorii

Incidentul a avut loc la blocul 108 de pe strada Mareșal Constantin Prezan. Potrivit vremeanouă.ro, tânărul petrecuse toată noaptea, alături de mai mulți prieteni, și se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul incidentului. Unii dintre martori au declarat că tânărul a căzut în timp ce încerca să arunce cheile de acces în bloc unui prieten aflat afară. S-ar fi aplecat prea tare pe geamul bucătăriei, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut în gol. Alţi martori, în schimb, au afirmat că victima, într-un exces de teribilism, ar fi încercat să coboare de la etajul al patrulea pe un burlan de scurgere.

 

Ce spun autoritățile despre starea victimei

 

La căderea tânărului au asistat mai multe persoane participante la petrecere dar probabil din cauza cantității de alcool consumate variantele diferă. A fost apelat numărul de urgență 112 și a intervenit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, care a găsit bărbatul în stare comatoasă.  „Ambulanța SMURD tip C1 (TIM) încadrată cu medic și un echipaj specializat din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, a intervenit pentru acordare îngrijiri medicale de specialitate unei persoane în vârstă de aproximativ 23 ani căzută de la etajul patru al blocului nr. 108, de pe strada Mareșal Constantin Prezan din municipiul Vaslui. La sosirea echipajului de intervenție, persoana a fost găsită în stare comatoasă”, a precizat pentru vremeanoua.ro, reprezentantul ISU Vaslui.

 

Citiți și

 

Un tânăr de 20 de ani din Timișoara a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 6

 

S-a aruncat de la etaj, fiindcă nu a vrut să facă sex oral

Loading...