Un tânăr din Constanța s-a sinucis după ce a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook: „Îmi pare nespus de rău!”

Ultima actualizare:

    Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din ConstanțaFoto: Pixabay
Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din ConstanțaFoto: Pixabay

Caz cutremurător în Constanța! Un tânăr de 25 de ani din Constanța s-a sinucism aruncându-se de la etajul 8 al unui bloc. Persoana care a apelat numărul de urgență 112 a fost chiar iubita acestuia.

Medicii de pe ambulanță l-au găsit pe bărbat în stop cardiorespirator, dar din păcate nu au reușit să îl salveze. Înainte să recurgă la gestul extrem, tânărul a postat, duminică (29 decembrie). În înregistrare, bărbatul susține că iubita lui l-ar fi împins să își pună capăt zilelor.

„Vreau să îmi cer scuze față de mama mea!”

„Vreau să spun că singura persoană care nu aș vrea să sufere din toată chestia asta este mama mea. Ea a încercat să îmi deschidă ochii, să îmi spună că la ce mă gândesc este total greșit și că nu este capăt de lume. Eu simt altfel lucrurile și le văd altfel. (...) Vreau să îmi cer scuze față de mama mea. Nu aș fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană. Întotdeauna m-am descurcat singur și cu ajutorul mamei mele, dar de data asta sunt terminat psihic. Relația a fost una toxică pentru mine. Îmi pare nespus de rău pentru ce o să fac. Dacă ea nu o să mai fie lângă mine, acestea sunt ultimele cuvinte. Am greșit!”, a spus tânărul în videoclipul postat pe Facebook, potrivit ziare.com

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, bărbatul de 25 de ani locuia cu chirie în apartamentul respectiv, iar telefonul la 112 a fost dat chiar de iubita lui. Trupul neînsuflețit al constănțeanului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. 

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net