Un tânăr din Constanța s-a sinucis după ce a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook: „Îmi pare nespus de rău!”

barbat-plangand.jpg

Bărbat plângând
Un tânăr de 25 de ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Constanța
Foto: Pixabay

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Caz cutremurător în Constanța! Un tânăr de 25 de ani din Constanța s-a sinucism aruncându-se de la etajul 8 al unui bloc. Persoana care a apelat numărul de urgență 112 a fost chiar iubita acestuia.

Medicii de pe ambulanță l-au găsit pe bărbat în stop cardiorespirator, dar din păcate nu au reușit să îl salveze. Înainte să recurgă la gestul extrem, tânărul a postat, duminică (29 decembrie). În înregistrare, bărbatul susține că iubita lui l-ar fi împins să își pună capăt zilelor.

„Vreau să îmi cer scuze față de mama mea!”

„Vreau să spun că singura persoană care nu aș vrea să sufere din toată chestia asta este mama mea. Ea a încercat să îmi deschidă ochii, să îmi spună că la ce mă gândesc este total greșit și că nu este capăt de lume. Eu simt altfel lucrurile și le văd altfel. (...) Vreau să îmi cer scuze față de mama mea. Nu aș fi crezut niciodată că totul depinde de o altă persoană. Întotdeauna m-am descurcat singur și cu ajutorul mamei mele, dar de data asta sunt terminat psihic. Relația a fost una toxică pentru mine. Îmi pare nespus de rău pentru ce o să fac. Dacă ea nu o să mai fie lângă mine, acestea sunt ultimele cuvinte. Am greșit!”, a spus tânărul în videoclipul postat pe Facebook, potrivit ziare.com

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, bărbatul de 25 de ani locuia cu chirie în apartamentul respectiv, iar telefonul la 112 a fost dat chiar de iubita lui. Trupul neînsuflețit al constănțeanului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5