Un tânăr de 20 de ani din Iași s-a înecat în mare în stațiunea Olimp

Citeste tot despre: 

Un tanar de aproximativ 20 de ani, din Iasi, s-a inecat, duminica, 9 august, în stațiunea Olimp, el fiind scos inconștient din mare de către salvamari. Cadrele medicale au făcut timp de zeci de minute manevre de resuscitare, fără rezultat însă.

Un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj cu medic din cadrul Serviciulu de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța au acționat pentru salvarea bărbatului, scos din mare de către salvamari.

Tânăr de 20 de ani, înecat în mare în Olimp

În ciuda eforturilor depuse de medici însă, aceștia au fost nevoiți sa declare decesul, infomează reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în stațiunea Olimp, pe plajă Delfinului, pentru acordarea primului ajutor pentru un bărbat aflat în stop-cardiorespirator. „La fața locului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor SMURD B şi un echipaj cu medic din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Bărbatul fusese scos din mare de către salvamari. Paramedicii și medicii au început imediat protocolul de resuscitare”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”. Salvamarii au arborat steagul roșu.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1