Un tânăr de 20 de ani din Cluj a murit chiar la petrecerea organizată de ziua lui. Cum s-a întâmplat tragedia

Ultima actualizare:

    Vehiculul s-a rostogolit 150 de metri pe o pantă abruptăFOTO: ISU Cluj
Vehiculul s-a rostogolit 150 de metri pe o pantă abruptăFOTO: ISU Cluj

Un tânăr din Cluj a sfârșit tragic chiar la petrecerea organizată de ziua lui, după o plimbare cu o mașină de teren. La un moment dat, el și încă doi prieteni s-au răsturnat cu vehiculul, rostogolindu-se aproximativ 150 de metri pe o pantă abruptă.

Mai multi tineri din Cluj au participat, sâmbătă seara, la ziua de naştere a unuia dintre ei, organizată la o cabană din localitatea Muntele Rece. Sărbătoritul și-a dorit să îşi plimbe doi prieteni cu o mașină de teren, pe un câmp din apropierea cabanei, însă la un moment dat aceștia s-au răsturnat cu vehiculul, rostogolindu-se aproximativ 150 de metri.

Într-un comunicat, ISU Cluj a precizat că o autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD au fost alertate în această dimineaţă, în jurul orei 4.30, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe o pantă foarte abruptă şi la o diferenţă de nivel de aproximativ 150 de metri. 

Mai multe echipaje de poliție și jandamerie s-au implicat în localizarea evenimentului, pe lângă intervenția salvatorilor, care a fost extrem de dificilă, desfășurându-se pe timp de noapte şi pe o ploaie torenţială. A fost necesară urcarea pe o distanţă de circa 500m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare şi salvare în mâini.

Tânărul nu a mai putut fi salvat

La fața locului, pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfăşurat în jurul caroseriei şi cu un bărbat de aproximativ 20 de ani încarcerat în acesta. S-a acţionat pentru îndepărtarea cablului şi pentru descarcerarea bărbatului, prin decopertarea totală a plafonului autoturismului, informează presa locală.

Din păcate, nu a fost posibilă aplicarea manevrelor de resuscitare, având în vedere traumatismele deja suferite de tânăr, acesta fiind declarat decedat. Alţi doi tineri, care erau conștienți, au primit asistenţă medicală de urgenţă de la salvatorii SMURD şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii ulterioare.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net