Un tânăr de 20 de ani din Cluj a murit chiar la petrecerea organizată de ziua lui. Cum s-a întâmplat tragedia

646x528.jpeg

Vehiculul s-a rostogolit 150 de metri pe o pantă abruptă
FOTO: ISU Cluj

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un tânăr din Cluj a sfârșit tragic chiar la petrecerea organizată de ziua lui, după o plimbare cu o mașină de teren. La un moment dat, el și încă doi prieteni s-au răsturnat cu vehiculul, rostogolindu-se aproximativ 150 de metri pe o pantă abruptă.

Mai multi tineri din Cluj au participat, sâmbătă seara, la ziua de naştere a unuia dintre ei, organizată la o cabană din localitatea Muntele Rece. Sărbătoritul și-a dorit să îşi plimbe doi prieteni cu o mașină de teren, pe un câmp din apropierea cabanei, însă la un moment dat aceștia s-au răsturnat cu vehiculul, rostogolindu-se aproximativ 150 de metri.

Un tânăr de 20 de ani din Cluj a murit chiar la petrecerea organizată de ziua lui

Într-un comunicat, ISU Cluj a precizat că o autospecială de descarcerare şi două echipaje SMURD au fost alertate în această dimineaţă, în jurul orei 4.30, ca urmare a răsturnării unui autoturism pe o pantă foarte abruptă şi la o diferenţă de nivel de aproximativ 150 de metri. 

Mai multe echipaje de poliție și jandamerie s-au implicat în localizarea evenimentului, pe lângă intervenția salvatorilor, care a fost extrem de dificilă, desfășurându-se pe timp de noapte şi pe o ploaie torenţială. A fost necesară urcarea pe o distanţă de circa 500m a unei pante extrem de abrupte, cu echipamentele de descarcerare şi salvare în mâini.

Tânărul nu a mai putut fi salvat

La fața locului, pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe o parte, cu un cablu de energie electrică înfăşurat în jurul caroseriei şi cu un bărbat de aproximativ 20 de ani încarcerat în acesta. S-a acţionat pentru îndepărtarea cablului şi pentru descarcerarea bărbatului, prin decopertarea totală a plafonului autoturismului, informează presa locală.

Din păcate, nu a fost posibilă aplicarea manevrelor de resuscitare, având în vedere traumatismele deja suferite de tânăr, acesta fiind declarat decedat. Alţi doi tineri, care erau conștienți, au primit asistenţă medicală de urgenţă de la salvatorii SMURD şi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii ulterioare.

 

 

 

 


 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5