Un tânăr beat și drogat, înarmat cu o rangă, a făcut prăpăd în Năvodari

agresor_navodari.jpg

barbat, navodari, ranga, geamuri sparte, drogat, baut
Agresorul a fost imobilizat după ce a spart câteva vitrine ale magazinelor FOTO: observator.tv
Citeste tot despre: 

Scene șocante în Năvodari! Înarmat cu o rangă din fier, un bărbat a spart geamurile mai multor magazine și a amenințat și trecătorii. Și băut, și drogat, a fost imobilizat de un consilier local, înainte să apuce să rănească vreo persoană.

Persoanele care se aflau în zonă în momentele respective au spus că tânărul era sub influența drogurilor, fiind cunoscut pentru aşa ceva. Cu o rangă în mână, acesta a început să spargă geamurile magazinelor și să atace oamenii pe stradă.

Bărbatul recalcitrant a fost imobilizat de un consilier local, care l-a ţinut la pământ până la sosierea unui echipaj al poliției. Agresorul a fost încătuşat. ”Am trecut cu mașina prin centrul orașului și am văzut când acel tânăr lovea cu o rangă în vitrinele unui magazin. Am coborât repede din mașină, l-am luat prin spate și l-am imobilizat la pământ împreună cu un alt bărbat, până au venit autoritățile”, a declarat pentru replicaonline.ro consilierul local PMP Costel Aurelian Dumitrașcu.

Ulterior, scandalagiul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

Citește și:

A distrus bolidul vecinului cu ranga

Ce brută! A înjunghiat un om în faţa fiului de 9 ani

 

Loading...

Citește și

  • A înjunghiat un om, i-a furat maşina, a accidentat voit nouă persoane şi a încercat să intre cu vehiculul într-un mall. Nu este un thriller, ci colecţia de fapte penale cu care adolescentul Marius Valentin Parfenie, de 20 de ani, a şocat duminică Brăila.

  • Un bărbat de 42 de ani din Bucureşti a fost reţinut după ce, sâmbătă seară, în jurul orei 22.30, a vrut să plece de la o benzinărie fără să plătească. Ba chiar, i-a cerut vânzătoarei bani.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1