Un sucevean a cerut protecția poliției ca să scape de furia soției. Ce voia să-i facă femeia agresivă

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă
Foto: arhivă

Caz mai puțin obișnuit în Suceava! Un bărbat a avut nevoie de ajutorul oamenilor legii pentru a scăpa de furia nevestei. Acesta a cerut și obținut un ordin de protecție împotriva femeii care era cât pe ce să îl opărească cu apă fiartă.

La sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 48 de ani din comuna Horodnic de Sus a lăsat mândria la o parte și a sunat la 112, cerând ajutorul poliției. Motivul? În urma unui conflict verbal cu soția, aceasta a încercat să-l lovească și, pentru că nu a reușit, a vrut să-l opărească cu apă fiartă. Așa le-a spus suceveanul autorităților, iar oamenii legii s-au grăbit să ajungă la solicitant.

Polițiștii au evaluat conflictul domestic la fața ocului, dar au constatat și că nu era pentru prima data când bărbatul casei a avut nevoie de ajutor. La sfârșitul anului trecut, acesta a mai formulat o plângere penală față de soția sa, pentru comiterea infracțiunii de ”lovire și alte violențe”, dosar penal înregistrat atunci la poliție și aflat în curs de soluționare, scrie observatornews.ro.  

Ordin de protecție împotriva soției

A doua oară a fost cu noroc. Bărbatul i-a convins pe polițiști să întocmească formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu. Astfel, au constatat că exisă un risc iminent asupra integrității și vieții victimei. Începând cu ora 12.00 a zilei de vineri, a fost emis ordinul provizoriu de protecție pentru 5 zile, o hotărâre a instanței de judecată urmând să confirme și să prelungească în acest interval acest ordin, dacă magistrații vor considera că este necesar. 

Citește și: 

Ce măsuri de protecţie pot fi dispuse printr-un ordin de protecţie provizoriu

Un poliţist din Prahova a sunat la 112 pentru că a fost bătut de soție. A cerut ordin de protecţie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
index webp
1 minestrone jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net