Un sucevean a cerut protecția poliției ca să scape de furia soției. Ce voia să-i facă femeia agresivă

Caz mai puțin obișnuit în Suceava! Un bărbat a avut nevoie de ajutorul oamenilor legii pentru a scăpa de furia nevestei. Acesta a cerut și obținut un ordin de protecție împotriva femeii care era cât pe ce să îl opărească cu apă fiartă.

La sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 48 de ani din comuna Horodnic de Sus a lăsat mândria la o parte și a sunat la 112, cerând ajutorul poliției. Motivul? În urma unui conflict verbal cu soția, aceasta a încercat să-l lovească și, pentru că nu a reușit, a vrut să-l opărească cu apă fiartă. Așa le-a spus suceveanul autorităților, iar oamenii legii s-au grăbit să ajungă la solicitant.

Polițiștii au evaluat conflictul domestic la fața ocului, dar au constatat și că nu era pentru prima data când bărbatul casei a avut nevoie de ajutor. La sfârșitul anului trecut, acesta a mai formulat o plângere penală față de soția sa, pentru comiterea infracțiunii de ”lovire și alte violențe”, dosar penal înregistrat atunci la poliție și aflat în curs de soluționare, scrie observatornews.ro.  

Ordin de protecție împotriva soției

A doua oară a fost cu noroc. Bărbatul i-a convins pe polițiști să întocmească formularul de evaluare a riscului pentru efectuarea demersurilor necesare emiterii unui ordin de protecţie provizoriu. Astfel, au constatat că exisă un risc iminent asupra integrității și vieții victimei. Începând cu ora 12.00 a zilei de vineri, a fost emis ordinul provizoriu de protecție pentru 5 zile, o hotărâre a instanței de judecată urmând să confirme și să prelungească în acest interval acest ordin, dacă magistrații vor considera că este necesar. 

Citește și: 

Ce măsuri de protecţie pot fi dispuse printr-un ordin de protecţie provizoriu

Un poliţist din Prahova a sunat la 112 pentru că a fost bătut de soție. A cerut ordin de protecţie

Loading...
 
 

Citește și

  • Daniela Crudu a plâns de multe ori, chiar în emisiuni, din cauza problemelor în dragoste

    Daniela Crudu (30 de ani) a trecut duminică dimineață prin clipe de coșmar. După ce s-a distrat toată nopatea în club, alături de iubitul ei croat, Sego Dubravko, aceasta s-a ales cu o bătaie soră cu moartea. Partenerul a lovit-o cu bestialitate și dat-o afară din casă. Polițiștii au găsit-o tremurând și plină de sânge în fața blocului. Apelul ei disperat la 112 a venit la ora 5.20. Iată cum a obținut Cruduța ordinul de restricție provizorie împotriva iubitului bătăuș!

  • Şi bărbaţii plâng câteodată! Un cadru militar din Focşani a intentat proces de divorţ după 20 de ani de căsnicie. Mai puţin obişnuit este faptul că bărbatul cere să se despartă de soţie din motive de violenţă domestică. El dezvăluie că a fost bătut şi umilit de nevastă în mai multe rânduri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1