Un şofer român de TIR transporta în remorcă migranți, fără să știe. Un tânăr i s-a urcat pe cabină pentru a-l atenționa

tir-migranti.png

În remorca TIR-ului au fost găsiți 6 migranți afgani
Foto: Poliția federală
Citeste tot despre: 

Şoferul unui camion care conducea pe o autostradă din Germania s-a trezit cu un tânăr pe cabină care bătea puternic în tablă, informează poliţia germană.

În timp ce un camion se afla marți, 11 mai, în mişcare, pe autostrada A93 lângă Oberaudorf, un tânăr afgan a urcat pe acoperişul cabinei printr-o gaură din prelata remorcii pentru a-i atrage atenția șoferului. Se pare că în remorcă au fost găsite mai multe persoane care se aflau acolo din momentul în care şoferul a plecat din România.

Un tânăr din remorcă s-a urcat pe TIR pentru a atenționa șoferul

Migrantul s-a urcat pe TIR pentru a atrage atenţia asupra situaţiei precare în care se aflau el și însoțitorii săi, conform libertatea.ro. Mai mulţi şoferi, care l-au văzut pe bărbat pe cabina TIR-ului au alertat autorităţile, iar camionul a fost oprit de poliţişti la intersecţia Oberaudorf.

Şase persoane au fost descoperite în remorca automobilului, aceştia fiind afgani cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani. Ei au povestit cum contrabandiştii din România au deschis în secret remorca, i-au urcat în ea şi apoi au închis-o din nou din exterior. Traseul lor ducea din România prin Austria în Germania.

Potrivit unei prime constatări, şoferul în vârstă de 53 de ani nu ştia că există persoane în camionul lui şi de aceea a fost lăsat liber să îşi continue cursa. 


 

Loading...