Un șofer a intrat cu bolidul pe plajă, printre copii, în Constanța!

sofer-constanta-plaja.jpg

Mașină pe plajă la Constanța
Un bucureștean s-a gândit să intre cu mașina pe plajă
Foto: Facebook/Paul Fulea
Citeste tot despre: 

Bunul simț încă nu s-a inventat la unii români! Minivacanța de Rusalii a strâns zeci de mii de turiști la mare, iar accidentele s-au ținut lanț. Unii au ținut să demonstreze că nesimțirea este în continuare la ea acasă pe plajele din România. Un șofer a intrat cu Land Rover-ul direct pe plajă, printre copii, sâmbătă dimineața (15 iunie). Se pare că șoferului nu i-a păsat de ceilalți turiști, ci doar de confortul său.

Un martor a publicat imagini cu întreaga scenă și a sesizat poliția. Șoferul cu număr de București a fost surprins demarând în trombă pe o plajă din Constanța. Evident, pe nisip se aflau numeroși copii și turiști veniți la mare. Fără să se gândească la faptul că poate răni pe cineva, șoferul a condus cu viteză pe plajă, ridicând în urma lui nori de nisip și de praf. 

Ce amendă riscă șoferul

sofer-constanta-plaja2.jpg

Mașină pe plajă la Constanța
Șoferul conducea un Land Rover Discovery
Foto: Facebook/Paul Fulea

„În această dimineață, a considerat că plaja este domeniul lui privat. A trecut în trombă pe lângă copiii aflați în cărucior și pe lângă cei care se bronzau. Plângerea a fost depusă la Poliția Locală Constanța – așteptăm să vedem rezolvarea”, a explicat autorul postării de pe Facebook. Pe plajele litoralului românesc sunt interzise accesul, circulația sau staționarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură intervenții operative și a utilajelor de întreținere a plajelor, relatează observator.tv. Încălcarea acestei legi se pddepsește cu o amendă între 10.000 și 20.000 de lei. 

 

Citește și

Accidente grave pe austostrăzile spre mare! A2 și A4 au făcut deja 6 victime

Bărbat, omorât pe banda de urgență pe A2 în timp ce își lua ceva din portbagaj!

 

Loading...

Citește și

  • Urmează o vară grea pentru călătorii CFR. Sunt puţine vagoane şi multe cereri de bilete. Vineri, 14 iunie, a fost omor în Gara de Nord Bucureşti, unde mai toate peroanele erau neîncăpătoare. Dar lupta cea mare s-a dat la trenurile spre Litoral. Biletele s-au epuizat de săptămâni bune şi mulţi tineri au urcat clandestin, doar să nu rateze vacanţa de Rusalii în valuri.

  • Turiştii vin pe litoral pentru minivacanţa de Rusalii

    A venit vara și cei mai mulți români se gândesc la mare și plajă. Minivacanța de Rusalii este un prilej foarte bun pentru a petrece câteva zile pe litoral. Și vremea va ține cu turiștii. Meteorologii anunță că temperaturile vor urca până la 30 de grade.