Un şofer de 79 de ani a provocat un accident grav în Arad. O tânără şi-a pierdut viaţa

accident1_12.jpg

accident
O tânără de 27 de ani a murit în urma accidentului

Două femei au fost accidentate grav miercuri, 12 februarie, în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, pe DN7, în raza localităţii Vladimirescu, din judeţul Arad. Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 79 de ani. Ulterior, una dintre femei, în vârstă de 27 de ani, a decedat la spital în ciuda eforturilor depuse de medici.

Potrivit IPJ Arad, miercuri, un bărbat de 79 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe DN7, pe raza localităţii Vladimirescu, pe trecerea de pietoni de la intersecţia cu strada Gării, a surprins şi accidentat două femei, angajate în traversarea străzii. ”În urma impactului, a fost rănită uşor o femeie de 37 de ani şi rănită grav o femeie de 27 de ani. Din cauza rănilor suferite, femeia de 27 de ani a decedat ulterior, la spital”, a transmis IPJ Arad, potrivit news.ro

Potrivit comunicatului transmis de către IPJ Arad şoferuol a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost unul negativ. Pe numele bărbatului a fose întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală. Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurarea în care a avut loc nefericitul accident. 

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1