Un șofer beat din Vâlcea și-a abandonat copiii în mașină după un accident. Cine i-a salvat pe micuți și unde a fost găsit bărbatul

Ultima actualizare:

    Șoferul a căzut cu mașina trei metri în pădure, lovindu-se de un pomFoto: gazetavalceana.ro
Șoferul a căzut cu mașina trei metri în pădure, lovindu-se de un pomFoto: gazetavalceana.ro

Inconștiența la volan nu cunoaște limite dar când victime sunt copiii tăi este deja o altfel de crimă. Un tânăr de 29 de ani din orașul vâlcean Călimănești s-a urcat la volan într-o stare avansată de ebrietate, având trei copii în maşină, şi a provocat un accident rutier ce putea avea urmări tragice. Apoi, speriat a fugit acasă și a lăsat copii în mașină, speriați și urlând de durere.

Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 19.30, pe DJ 703 N, drum neasfaltat, pe Muntele Cozia, în zona Mocirle, în apropiere de Vârful Cozia relatează gazetavalceana.ro. Șoferul inconștient s-a urcat în mașină cu cei trei copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani și a plecat să facă o tură de plictiseală.

Cum s-a produs accidentul și ce a făcut șoferul cu copiii

Din cauza vitezei și a drumului greu a pierdut controlul autovehiculului și a ieșit în décor, izbindu-se de un pom de pe marginea drumului. Din cauza șocului și a vitezei copiii s-au lovit, s-au speriat și au început să plângă. Individul a sunat singur la Poliție anunțând accidentul și a chemat-o și pe mama copiilor unde zăcea mașina avariată. Individul a fugit de la locul accidentului, dându-și seama că este beat și sperând că se va trezi până la venirea polițiștilor. El a părăsit copiii în mașină, unde au fost găsiți de mamă și preluați cu o altă mașină, fără să mai aștepte ambulanța. S-au întâlnit pe drum cu salvarea iar micuții au ajuns în cele din urmă la spital unde sunt tratați de medici și vor fi văzuți de psihologi.

Unde a fost găsit șoferul de Poliție

Poliţiştii din Călimăneşti care au ajuns la fata locului au constatat că şoferul, în timp ce conducea autoturismul la km 9+700 m, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, pierzând controlul direcţiei şi răsturnându-se în afara drumului la o diferenţă de nivel de circa 3 metri. Şoferul nu mai era însă la faţa locului în momentul în care poliţiştii au ajuns acolo.“Conducătorul auto nu a fost identificat la locul producerii evenimentului, acesta plecând spre domiciliu, fiind identificat de polițiștii Serviciului Rutier şi condus la sediul Politie Oraşului Călimăneşti. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Suspectul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, iar în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale pentru săvârşirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Citiți și

Un copil, o gravidă și o bătrână, uciși în propria curte de un șofer beat, în Tulcea!

https://www.click.ro/news/national/accident-grav-giurgiu-un-sofer-baut-lovit-patru-copii-doi-dintre-ei-au-fost-grav

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net