Un șofer beat de microbuz a băgat în spital 11 copii

17431848_998511613617312_1921273182_o.jpg

Microbuzul condus de șoferul beat s-a răsturnat în șanț
Citeste tot despre: 

A fost alarmă de Cod Roșu în această dimineață pe Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva. în localitatea Cristur. Pe carosabilul umed, şoferul unui microbuz încărcat cu 17 copii a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit de pe şosea, răsturnându-se într-un şanţ.

„11 copii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Deva, cu răni minore”, a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara pentru adevărul.ro. Grav este că, testat cu aparatul alcool-test, șoferul a fost descoperit sub influența alcoolului. Şoferul, în vârstă de 61 de ani, a declarat că a aţipit la volan. ”Va fi cercetat penal pentru starea în care se afla”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Copiii au fost duși la spitalele din Deva și Hunedoara.”Majoritatea prezentau traumatisme ale membrelor sau escoriaţii dar erau conştienţi şi cooperanţi. Niciun copil nu a fost extras din microbuz de echipajul de descarcerare”, au informat reprezentanții ISU Hunedoara.

loading...
Loading...

Citește și

  • Un microbuz care transporta pasageri în străinătate a ieşit de pe carosabil într-o curbă extrem de periculoasă şi a plonjat în aer câţiva metri, aterizând chiar în clădirea unei şcoli din localitatea Cavnic. 10 persoane au fost rănite, dar sunt în afara pericolului.