Un septuagenar din Iași a fost violat de fiul iubitei sale. Cum s-a putut întâmpla grozăvia

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bătrân de 72 de ani a fost batjocorit de fiul iubitei sale, după ce a fost îmbătat zdravăn. Agresorul sexual, în vârstă de 38 de ani, a fost arestat de oamenii legii sub acuzația de viol.

Caz șocant în localitatea ieșeană Popricani! Un bătrân a trecut prin clipe de groază, fiind abuzat sexual chiar de cel care i-ar putea fi copil. Drama s-a petrecut pe 20 martie 2021, când în locuință se aflau cei doi: bătrânul și fiul concubinei sale. La un moment dat, Toader Tocmag l-a trimis pe septuagenar să cumpere bere, să ”se cinstească”. După ce au băut bine, individul de 38 de ani a decis să-și satisfacă poftele animalice cu bătrânul. Astfel, individul a profitat de starea în care se afla septuagenarul și de faptul că nu se putea apăra, astfel că l-a dezbrăcat, după care a întreținut raporturi sexuale cu el, scrie bzi.ro.

Arestat pentru viol  

După incident, victima a mers direct la Poliție, unde a depus o plângere penală. Oamenii legii au demarat cercetările și au ajuns la concluzia că afirmațiile bătrânului se confirmă. Toader Tocmag a fost ridicat de acasă și dus la audieri. Ieșeanul a negat comiterea faptei, însă indiciile și mărturia victimei au arătat contrariul. Tocmag a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

Toader Tocmag a contestat decizia, astfel că dosarul a ajuns la Tribunalul Județean. Și aici, magistrații au hotărât că ieșeanul trebuie să rămână după gratii.

Citește și: 

Scandal sexual între minori la Iași. Doi copii de 9 si 11 ani l-au violat pe un coleg de 10 ani

Un copil de 9 ani, violat de un adolescent de 15 ani din Vrancea!

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net