Un salvamar a fost bătut chiar de iubitul fetei pe care a încercat să o salveze

salvamar

salvamar
Un salvamar a fost agresat de iubitul unei turiste
Citeste tot despre: 

Un salvamar în vârstă de 43 de ani din Costineşti a fost lovit de un turist marocan, după ce a strigat după prietena acestuia să iasă din apă deoarece erau curenţi puternici şi exista riscul să fie dusă în larg.

Un salvamar de 43 de ani a fost agresat din cauza faptului că a atenţionat o tânără să nu se aventureze în larg întrucât curenţii erau puternici. 
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, un salvamar din Costineşti, în vârstă de 43 de ani, s-a prezentat, duminică, la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti, unde a depus plângere penală pe numele unui bărbat, de 19 ani, pentru că ar fi fost agresat. "În urma verificărilor s-a stabilit faptul că salvamarul ar fi strigat-o pe prietena presupusului agresor, atenţionând-o pe aceasta să iasă din apă, întrucât existau curenţi puternici”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa, potrivit news.ro. 
Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat turistul marocan l-a lovit pe salvamar cu pumnul în zona feţei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, iar cetăţeanul de origine marocană va fi nevoit să răspundă penal pentru reacţia deplasată pe care a avut-o faţă de cel care nu a făcut nimic altceva decât să îndeplinească cerinţele pe care le prevede fişa postului. 
 

Loading...

Citește și