Un român a încercat să-și vândă copilul ca sclav sexual

tata_italia_1.jpg

Bărbatul de etnie romă a fost încătușat de polițiști
Foto: liberoquotidiano.it
Citeste tot despre: 

Îngrozitor! Poliţiştii italieni au arestat un tânăr de de 26 de ani, originar din România, care a încercat să-şi vândă copilul. Individul a fost arestat, iar micuțul în vârstă de 2 ani a fost preluat de autorităţi.

Episodul revoltător s-a consumat zilele trecute în staţiunea italiană Ostia, când mai mulţi turişti au sunat la Poliţie. Aceștia au anunțat că un bărbat care se plimbă cu un băiețel i-a întrebat dacă nu vor să-l cumpere, pentru a întreţine relaţii sexuale cu el. Potrivit liberoquotidiano.it, bărbatul a luat-o la fugă la vederea poliţiştilor. A fost însă prins și le-a spus agenților că micuţul „este Dumnezeu”.  

Individul, despre care presa italiană scrie că este rom, trăieşte într-o tabără de lângă Roma, alături de mai mulţi oameni fără adăpost. El a fost arestat și va fi cercetat pentru exploatare de minori, riscând să-şi petreacă următorii ani după gratii. În plus, a fost acuzat şi de agresarea unuia dintre polițiști. Jurnaliştii italieni scriu că micuţul era dezbrăcat, flămând şi deshidratat. Copilul se află acum în custodia autorităţilor italiene şi va fi predat unui centru special. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1